Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maestro'yu alalım ortasaha rotasyonuna ara transfer için yeterli profil.

Romuloyu Göztepeden çıkardığın zaman kasımpaşadan farkı kalmıyor

o zaman muhasebecilik niye yaptık dybala istemedik şimdi kutucu nöbetindeyiz

kandırıldık
Kutucuyu ekstra bir rotasyon transferi olarak görüyorlardır herhalde. Öyle olması lazım yoksa akıllarından şüphe etmek gerek. 20 milyonu gözden çıkardıkları yere sadece kutucu alırlarsa küfür show olur

Kutucuyu ekstra bir rotasyon transferi olarak görüyorlardır herhalde. Öyle olması lazım yoksa akıllarından şüphe etmek gerek. 20 milyonu gözden çıkardıkları yere sadece kutucu alırlarsa küfür show olur
Gidişat o yönde maalesef

25 vereceğimize Kutucu alalım haberleri servis edilmekte

1m euroya hemen sarar adana
images.webp

Ahmete 6 istiyorlarsa 3 seneye yayılmış şekilde sıkılır.

Yedek kulübesini yerli ile güçlendirmeye çalışsan o paraları ödemek zorundasın zaten.
Sözleşmesi biterken ayartamadığın her yerli futbolcuya 5+ sıkman lazım.

Magirüscü olsa şimdiye Kutucu Maestro Romulo indirmişti

Maestro diyenler saka yapiyo olmali. Takim zaten cucelerle dolu oldugu icin artik istisnasiz her rakip havadan oynayip orta sahayi bay gecmekle kalmayip gol atar oldu, alalim bi cuce daha sorunlari cozelim!

22-23 verilir buna, uygun fiyat, ama bize düsmez malesef

O değil de stoperler ve Osimhen hariç, osuruktan rakip takımlara karşı bile özellikle 2 ve 3. bölgelerde hava toplarının alınamıyor oluşu can sıkıcı. Çoğu rakip takım defansta pasla oyun kurmak yerine pivot oyuncularına top şişirerek çıkıyor ve gayet de etkili olabiliyorlar; kendi adamına indirdiği anda tehlikeli atak yiyoruz. Oyun aklı yüksek, fizikli bir 6 numaranın bu zaafiyeti önemli ölçüde gidereceğini söylemeye devam edeceğim.
Ben stoperlerimizinde aldığını düşünmüyorum rakipler artık pasla çıkmıyor sürekli uzun oynuyorlar ve maçlarımız hava mücadelesi içerisinde geçiyor.
Bu sebepten dolayı torreira'nin otunu geriye gidiyor

Bu arada Eyüp Alanya maçının ilk yarısını izledim.Ahmet Kutucu oyunda hiç yoktu maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt