Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.137
- 25.471
- 3.183
Cherki'ye 22 isteyip Mika'ya 25 mi istediler cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin tahmin mi ağabeyİsmi çıkmıyan birini alacağız çok yakında açıklanacaktır (tahmini)
21 yaşında benfica alt yapılı driplingi olan hiçbir maçta ezilmeyen adamı ucuza alırımMaestro diyenler saka yapiyo olmali. Takim zaten cucelerle dolu oldugu icin artik istisnasiz her rakip havadan oynayip orta sahayi bay gecmekle kalmayip gol atar oldu, alalim bi cuce daha sorunlari cozelim!
Aklı bizdeBu arada Eyüp Alanya maçının ilk yarısını izledim.Ahmet Kutucu oyunda hiç yoktu maalesef
Aklı burada o zamanBu arada Eyüp Alanya maçının ilk yarısını izledim.Ahmet Kutucu oyunda hiç yoktu maalesef
Cherki salın beni gideyim diyor ve sözleşmesi 2026'da bitiyorCherki'ye 22 isteyip Mika'ya 25 mi istediler cidden
kesin tahmin mi ağabey
22-23 verilir buna, uygun fiyat, ama bize düsmez malesef
Bu herif arda gibi yaz sonuna kadar 5 milyona gidebiliyordu sonra sözleşme yenilediler falan derken maliyeti kendileri için düşük olduğundan olabilir bu. Belki de yeni sözleşmesinde ek madde olabilir.Cherki'ye 22 isteyip Mika'ya 25 mi istediler cidden
5-7 civarına yazın bir yere saplarlar. Böyle heriflere karşı bazı acayip kulüplerin özel ilgisi oluyor.21 yaşında benfica alt yapılı driplingi olan hiçbir maçta ezilmeyen adamı ucuza alırım
zaten benficada 21 yaşında driblingi olan hiçbir maçta ezilmeyen izbandut gibi adamımıza keşke Galatasaray teklif verser diye bekliyordur21 yaşında benfica alt yapılı driplingi olan hiçbir maçta ezilmeyen adamı ucuza alırım
22-23 verilir buna, uygun fiyat, ama bize düsmez malesef
zaten benficada 21 yaşında driblingi olan hiçbir maçta ezilmeyen izbandut gibi adamımıza keşke Galatasaray teklif verser diye bekliyordu