Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci yok ki her gelen ilk top gol oluyor.her takımdan gol yeme bir alışkanlık oldu.. oyunu da biraz sorgulayalım geliştirilmesi gerekiyor her şey topçuda değil
Sadece kaleci ile açıklanamaz.. çok fazla defansif hata söz konusu. Hatlar arası çok fazla boşluklar oluşuyor..Kaleci yok ki her gelen ilk top gol oluyor.
Eyüpspor maçı ilk top gol oldu, Kayseri maçı ilk top gol oldu, Göztepe maçı ilk top gol oldu, Hatayspor maçı ilk top gol oldu.
Çünkü sağ bekin yok Kaan öne çıksa arkası bomboş arkada dursa yine bomboş Jakobs geldiğinden beri Abdülkerim toparladı ama bu sefer 3'lü sistemden 4'lü sisteme geçtik sağ taraf komple iptal oldu hele ki 4'lü de Kaan geldiğinden beri Sanchez patır patır sıçıyor o da Kaan yüzünden sıçıyor.Sadece kaleci ile açıklanamaz.. çok fazla defansif hata söz konusu. Hatlar arası çok fazla boşluklar oluşuyor..
Sen bir şeyler duymasan böyle 1 post shutlamazsın nöbete ahb..İsmi çıkmıyan birini alacağız çok yakında açıklanacaktır (tahmini)
Yusuf demir ve ziyech bile gitmedi hala. Almayı bırakalım, gönderme olayi da yok. Nelson ayrılmaz bu yonetim ile ondan stoper falan beklemeyelim. En az 15 gün adam alamazlar. Sonra da 2 tane çöp ali kapatırlar.Yönetim net küfür yemek istiyor
Bankalar Birliğinden çıktık diyip divan toplantısında şov yaparlar üstüne 1 pilav + adaya 120-150 m TL masraf yapar alkışlar kopar.Transferde hız kazanacagimiz yerde tek haberin dahi olmamasi çok can sıkıcı
Transferi ellerine yüzlerine bulaştıracaklarını herkes biliyordu zaten. Sonra baskı yapmayın yanlış topçu alıyorlar diyorlar, taraftar baskı yapmayınca boş boş bekleyip hiç transfer yapmıyorlarHiçbir transferi maçlara yetiştiremeyip feneri lige ortak eden yönetimi tebrik ederim
Sıfır, sıfır, sıfır...maçtan beri bir şey bakmadım - var mı herhangi bir tıkırtı.