Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü sağ bekin yok Kaan öne çıksa arkası bomboş arkada dursa yine bomboş Jakobs geldiğinden beri Abdülkerim toparladı ama bu sefer 3'lü sistemden 4'lü sisteme geçtik sağ taraf komple iptal oldu hele ki 4'lü de Kaan geldiğinden beri Sanchez patır patır sıçıyor o da Kaan yüzünden sıçıyor.

Adam öne çıksa arka sağ bölge komple boş kalacak bu sefer çıkamıyor orta alanda +1 üstünlük yaratırken artık yaratamıyoruz çünkü Kaan'ın arkasında uzay boşluğunu kapatmakla meşgul oluyor.
Kaan Ayhan güzellemeleri yapanlar , kulübe ihanet ediyorlar. En az 2 aydır berbat durumda. Yürüyemiyor bile, nasil her maç 11 de sağ bek de, Skandal. Madem jelert oynamayacak, acil adam lazim oraya, ama yonetim kupa pastaları yapsin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sinirlerim bozuldu yine.

@Naci Liboş u getirin bana

mazlumu-getirin-bana-mazlum.gif

Kaan Ayhan güzellemeleri yapanlar , kulübe ihanet ediyorlar. En az 2 aydır berbat durumda. Yürüyemiyor bile, nasil her maç 11 de sağ bek de, Skandal. Madem jelert oynamayacak, acil adam lazim oraya, ama yonetim kupa pastaları yapsin.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
katılıyorum ama kabahat hocada

inat ediyor - adam alartm veriyor taa geçen sezon ortasından itibaren düşen performansıyla (o bölgede özellikle zaten)

e süremiyorsunda Jelert'i falan... Hatayda kim vardıda Jelerti inanılmaz zorlayacaktı mesela - öyle bi topta oynamıyorlardı zaten - kaan apo arasındaki bir topu aldı çekti vurdu gibi abuk subuk işler oldu.

normalde gol atamazdı hatay - neyi yetmezdi . hadi en kötü sallai ile nasıl başlamazsın zaten AVL maçlarında yok adam. nerde oynayacak.

Transfer için nöbeti benim açmam gerekiyor biliyorsunuz

13'ünde 1 tane adam indirsen Hatayspor maçında golü atıp 3 puan getirecekti güzel bir hikayeyle başlayacakken şu an 6'ya düştü fener maçına kadar Rize ve Antep dep var oralarda bir hata yapsak 3 veya 4'e düşse bu sefer fener maçı yine final havasına bürünecek normal şartlarda yeneriz ama bu yönetimin laubaliliği düşününce güvenemiyorum.

Normal şartlarda fener bizim maça kadar puan bırakırda bu hakemler bıraktırmazlar o yüzden onlardan çok biz kendimize bakmamız lazım ama ne yazık ki bu özveriyi yönetimden 1 gram göremiyorum.

her takımdan gol yeme bir alışkanlık oldu.. oyunu da biraz sorgulayalım geliştirilmesi gerekiyor her şey topçuda değil
Sağ bekin yoksa eldeki sol stoperin damperli kamyon ağırlığına geldiyse o golleri yersin. Kaç aydır bu sorun var ve hala sağ bek ve stoper transferini çözemediler. Senin çoktan bu adamları halledip ilk gün imzayı attırman lazımdı

Bütün maçları kazanamayiz. Her puan kaybının çözümü de transfer degil. Hocan hata yapar oyuncun formsuzdur sanssizsindir hakem falan filan illa puan kaybedilir. Bu takım herşeye herkese en çok da kendi taraftarına rağmen bu sene de şampiyon olacak. Hafiften alistirsaniz kendinizi iyi olur

13'ünde 1 tane adam indirsen Hatayspor maçında golü atıp 3 puan getirecekti güzel bir hikayeyle başlayacakken şu an 6'ya düştü fener maçına kadar Rize ve Antep dep var oralarda bir hata yapsak 3 veya 4'e düşse bu sefer fener maçı yine final havasına bürünecek normal şartlarda yeneriz ama bu yönetimin laubaliliği düşününce güvenemiyorum.

Normal şartlarda fener bizim maça kadar puan bırakırda bu hakemler bıraktırmazlar o yüzden onlardan çok biz kendimize bakmamız lazım ama ne yazık ki bu özveriyi yönetimden 1 gram göremiyorum.
Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum. Kadro yeterli diyorlar sanırım, böyle düşünüyorlar ise puan kayıpları gelince taraftar baskısından kaçacak yer ararlar.

Bütün maçları kazanamayiz. Her puan kaybının çözümü de transfer degil. Hocan hata yapar oyuncun formsuzdur sanssizsindir hakem falan filan illa puan kaybedilir. Bu takım herşeye herkese en çok da kendi taraftarına rağmen bu sene de şampiyon olacak. Hafiften alistirsaniz kendinizi iyi olur
Kadro yetersizliğine rağmen şampiyon olamazsın. Sara gitti dağıldın, davidson ve osimhen ( sık sakatlanıyorlar) sakatlandığı zaman şampiyonluğu verirsin. Yedekte efe yusuf mete jelert var

Daha neyi bekliyoruz anlamıyorum. Kadro yeterli diyorlar sanırım, böyle düşünüyorlar ise puan kayıpları gelince taraftar baskısından kaçacak yer ararlar.
22/23 tek kulvarda giderken oyuna girenler Kaan, Yunus, Berkan, Gomis, Midtsjö filan oluyordu bir tek sol bek sorunumuz vardı o döneme göre rotasyonumuz gayet güçlüydü çünkü tek kulvardık.

Ama geldiğimiz noktada kenara bakıyorum Avrupa maçlarında kreş tayfası var, lig maçlarında bitik tayfa var bir tek Berkan ve Sallai oranın hakkını sonuna kadar veriyor kısmen Batshuayi ara ara çıkıp maç aldırıyor onun hariç öyle aham şaham bir gücümüz yok üstüne Avrupa'da, kupada devam ediyoruz ki kupada gereksiz yere Sara'nın sakatlığına mahal oldu.

Gidip 25 m euro 1 oyuncuya vermesinler ama 4 tane oyuncu bitirsinler sağ bek, stoper, orta saha, 9.5 numara hatta kanat rotasyonu

Mesela Yusuf Sarı bu çocuğu neden gidip 1.5 m euro'ya başakşehir'e kaptırdıklarını bir anlatsınlar bu kadar dar rotasyonuda Yusuf Sarı her türlü bu kadroda Yunus ve Barış'ın ardından oyuna girip güç katardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt