Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina defansif anlamda Torreria nın yükünü azaltır ve oyunu toparlar.

Asensio ise Mertens in düştüğü yerlerde ve ileri ucun heryerinde oynadığından büyün şartların zorlanması gerekiyor en kısa sürede

Ya transfer ya İstifa

öncelikle jelert ortalama fundementala, yuksek dinamizme sahip çalışkan bir oyuncu. Her takımın ve taktigin oyuncusu degil maalesef. Dogru gorevler ile kendisine göre bir takımda iş yapar.
Mantık olarak şu an bizim takımda iş yapmasını beklemek zaten anlamsız. Nitekim angelinho da aynı sebepten hiç iş yapamadı.
Cunku öncelikle defans ikilimizin hava topları hakimiyeti zaten zayıf, orta sahalarımızın hic hava topu ile alakası yok nitekim nelsson oyuna girince hava topu almaya başlamamızdan bu belli, ayrıca 4 4 2 kanatı degilde kanat forvet oynadıgımız için jelert cogunlukla rakiple 1 e 1 kalıyor ki bu durumda hiç şansı yok.
Jelertin şu an iş yapabilecegi formatta kanatın ona yardımcı olacagı onun da surekli bindirirek kanatı hucumda rahatlacagı ayrıca kanatına atılan capraz toplara stoperlerin ya da ortasahaların mudahale etmesi lazım.
Jelert sürekli adamı kovalayıp önünü kapatacak, sürekli boşa cıkarak pas istasyonu olacak.
İlerde belki oyun şeklini değiştirir ama şu an net transfer hatası kendisi. Ne oyandığımız belli iken bu kadar taktige uymayacak bir adam almak büyük hata.

Onun dışında bu sezon için bizim net sorunumuz sağ bek ve külübedir. Sağ bek herkesin malumu da yedekten mertensi dinlendirecek, kanatları hareketlendirecek, ortasahaya dinamizm katacak hiç kimse yok.
Berkan hiç bir evrende Galatasaray oyuncusu olamaz normalde, şu an 9 sıra üstü herhangi bir takımda olsa 5 maç onbir cıkamaz. Bats ancak oshimeni yedekler. Mertensin yerine asla koyacak adam yok.

Normalde ne vereceği belli olmayan 3-4 adam alacağımıza parayı net 1 adama harcayalım derdim ama yedek kulübemizin halini ve yönetimin transfer beceriksizliğini düşününce mikautatzeye 24m falan harcamaktansa,

Romulo 8-10m
Kutucu 6-8m
Lemina 3-4m
Skriniar 4m
Olabiliyorsa kiralık assensio tarzı biri

Tercih ederim, en azından kulübe güçlenir 11 e de buradan destek sağlanabilir.

Yedek olsun diye bu kadar para harcanır mı ?

Bence olması en elzem adam şu an Lemina. Torreria sakatlandığı anda şampiyonluk net gider.

Arias’ın menajeri 29 Ocak’ta buraya gelip bizimkilerle görüşecekmiş demekki 29’una kadar burada transfer beklememek gerekiyor hücumcu olarak

İcardi nisandan önce dönemeyecekse onun da lisansı dondurulmalı. Duygusal düşünülecek zaman değil. Yedekten oyuna atacak adam yok. Avrupada finale çıkarsak ne olursa olsun oynayacakmış. Final oynama ihtimalimiz %1 bile değil zaten. Süperlig için yerine başka bir isim yazarsın Avrupada zaten oynayabilir diye biliyorum. Boş yere kontenjan yerseniz taraftarda İcardiye kurulacak, yaptığı her hareket göze batacak. İcardiyi kazanmak değil kaybetmek olur bu durum.

eren elmalı transferinde taksit pürüzü çıkmış deniyor, üzülmedim şahsen.

Puan farkı gayet makul ya çok kafaya takmıyorum bizim takıma ve yönetime şok etkisi oldu iyide oldu bence yönetimdede oyunculardada gevşeme vardı biraz çeki düzen veirirker kendilerine

Normalde ne vereceği belli olmayan 3-4 adam alacağımıza parayı net 1 adama harcayalım derdim ama yedek kulübemizin halini ve yönetimin transfer beceriksizliğini düşününce mikautatzeye 24m falan harcamaktansa,

Romulo 8-10m
Kutucu 6-8m
Lemina 3-4m
Skriniar 4m
Olabiliyorsa kiralık assensio tarzı biri

Tercih ederim, en azından kulübe güçlenir 11 e de buradan destek sağlanabilir.
Daha eren elmaliyi alamayan yönetim mi yapacak bunları.
Biz ancak jelert ,sallai gibi son dakika kazık transferi yaparız iki senedir sağ bek yok tum yaz bekleyip 9 milyon kazık soktular.
Orta saha yedek yok almıyorlar.
Gidip ziyesh ile sözleşme yeniliyorlar

Lemina defansif anlamda Torreria nın yükünü azaltır ve oyunu toparlar.

Asensio ise Mertens in düştüğü yerlerde ve ileri ucun heryerinde oynadığından büyün şartların zorlanması gerekiyor en kısa sürede

Ya transfer ya İstifa
Lemina ya sadece defansif anlamda bakmamak lazım. Bizde oynadığı zaman defanstan driblingle top çıkarma konusunda da harikaydı. Mevcut kadroda sara dışında bunu yapacak adam yok. Stoperlerimiz baskı altinda sürekli uzun top oynamaya başladı. Kelepir fiyata lemina çözülmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt