- 12 Ocak 2013
- 50.726
- 60.027
- 4.323
böylee kadroların olduğu sezonlar 34 maçın 34ünü nasıl izledik yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böylee kadroların olduğu sezonlar 34 maçın 34ünü nasıl izledik yav.
gerçekten aptalca işler yapılıyor.ulan fb dün tek stoper tek cdm ile pozisyon vermeden mac kazandi
sen gecen gün tek stoper ve tek cdm ile hatayi yari sahasindan cikartmadin
ama yetmez daha fazla defansif adam alalim
öndeki oyuncularimiz nasil olsa bulduklari her pozisyonu gole ceviriyorlar
davinson da orada kötüydüEmerson royal tottenhamda rezaletti. Demekki milandada tutunamamis. Biz napcaz bunu yav
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor o yüzden sanırım.Resmen bedava
Jelert'in yari fiyatina neredeyse.
Raporladım.
Benim bildiğim okan bu adami sağ bek icin alır orta sahaya adam almaz kaani orta saha için yedek tutartakimda 0 sag bek varken emerson royal'i begenmeyenler görüyorum. tottenham, betis ve milan görmüs hazir oyuncu isimizi görecektir.
yabanci stoper azginligina anlam veremiyorum ama bu takimin yapmasi gereken ilk transfer sag bektir. sonra öne adam almak sart.
emerson'un oluru varsa 10/10 transfer olur.
E makul olani bu zaten?Benim bildiğim okan bu adami sağ bek icin alır orta sahaya adam almaz kaani orta saha için yedek tutar
Emerson Royal: “Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladık. Süreç devam ediyor.” (Calciomercato)
Olacak lan bu is heraldeEmerson Royal: “Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladık. Süreç devam ediyor.” (Calciomercato)