Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U
ulan fb dün tek stoper tek cdm ile pozisyon vermeden mac kazandi

sen gecen gün tek stoper ve tek cdm ile hatayi yari sahasindan cikartmadin

ama yetmez daha fazla defansif adam alalim

öndeki oyuncularimiz nasil olsa bulduklari her pozisyonu gole ceviriyorlar
gerçekten aptalca işler yapılıyor.
Şu takımda rotasyonuyla birlikte en dolu yer neresi desen stoper mevkisi dersin.Ama hala stoper bakıyoruz.
Yahu tabiki her defans oyuncusu gibi bizimkilerde bireysel hata yapıyor.Ama bizim çok pozisyon vermemiz çok gol yememizin sebebi bireysel performanstan ziyade takım savunması ve sahaya kötü yayılma.

Arkadaş şu ligde kapalı savunmalara karşı oynuyorsun.Topu rakip kalede oynuyorsun.Rakibin kapanırken dengesini bozabilecek adamın yok.Şut tekniği iyi olan adamın yok.Hızlı adamın yok.Kafa ve fizik olarak osimene ayak uyduracak adamın yok.

Barış hatay maşında çok top taşıdı,olmasaydı muhtemelen kaleye gidemezdik.Bu çok doğru.Ama barış bunu sürekli yapabilecek bir adam değil.Daha önce Gol dışında böyle oynadığı maç ne zaman oldu hatırlamıyorum..
Bu yüzden barış,yunus,mertens tabiki ciddi katkılar veriyor.Ama ne olursa olsun bu üçlüye bu sene güvenemiyorum.Bu iş sadece istatistik işi değil.Takım oynunuda farklı anlamlarda bazı özellikleri itibariyle olumsuz anlamda çok etkiliyorlar.

Ofansif orta saha kanat ,sağ bek transferi kesinlikle yapılmalı.Ayrıca yedeklerede defansif orta sahada alınmalı.

Ama görünen o ki bizim iş bilmezler bir stoper birde mika tarzı oyuncu alıp planlamada her zamanki gibi harikalar yaratacak.Ve hiçbir değişiklik olmayacak.

Sergen Z.

1737381511633.webp

Tottenhamlılar futboldan anlasa davidsonu bize göndermezlerdi. Royal gelsin atletik defansif bek

takimda 0 sag bek varken emerson royal'i begenmeyenler görüyorum. tottenham, betis ve milan görmüs hazir oyuncu isimizi görecektir.

yabanci stoper azginligina anlam veremiyorum ama bu takimin yapmasi gereken ilk transfer sag bektir. sonra öne adam almak sart.

emerson'un oluru varsa 10/10 transfer olur.

takimda 0 sag bek varken emerson royal'i begenmeyenler görüyorum. tottenham, betis ve milan görmüs hazir oyuncu isimizi görecektir.

yabanci stoper azginligina anlam veremiyorum ama bu takimin yapmasi gereken ilk transfer sag bektir. sonra öne adam almak sart.

emerson'un oluru varsa 10/10 transfer olur.
Benim bildiğim okan bu adami sağ bek icin alır orta sahaya adam almaz kaani orta saha için yedek tutar

yeri gelmisken, hazir sag bek ismi konusuluyor , saga oynadigimiz oyuna uygun la liga tandansli iki bek yazayim nacizane ;
bu donem her ikisine de ayri mesajlar da deginmistim. izledigim maclari ozelinde,
celta : (barca cikisli) *mingueza(25 yas) . almeria : (levante cikisli) *pubill (21 yas).
almeria'li olanin 2.ligde olmasina aldanmayin. potansiyeli ve kumasi dolayli derinlikli bir oyuncu . digeri de barca cikisli hem stoper hem sag bek- ki, hali hazir da sag bek de yer aliyor.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

Emerson Royal: “Galatasaray ile transfer görüşmelerine başladık. Süreç devam ediyor.” (Calciomercato)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt