Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha bir de 10m Euro mu veriyormuşuz bu Emerson'a?? Hiç değilse kiralıktır falan diyordum... Biri "penaltı riski" demiş, acayip doğru ama sadece o değil, salak salak top kayıpları, lüzumsuz fauller yaptıkça tiksineceksiniz bu heriften... İsim olarak böyle kariyer yapmış oyuncular arasında mevki fark etmeksizin en oyun zekası düşük, en beyinsiz topçu olabilir.

Jelert mi Doue mi anketinde Jelert'i seçenleri ifşalayın da kimlerin yorumlarını ciddiye almaya gerek yok bilelim.

hoca aldırıyorsa bir bildiği vardır mantığı ile Okan Buruk'a laf söyletmemek için topçu olmadığı 5 kilometreden anlaşılan çocuğu bize iyi futbolcu gibi anlatanları bulup forum meydanında sallandırmak lazım

Emersonu almaya kalkarken bize Joviç‘i de sokacaklar gibi hissediyorum ama hayırlısı

Emerson bence de mantıksız bir transfer ama Kaan Ayhan ile benzer hızlarda yada 1 tık hızlı gibi bir durumu yok sanki. Hız konusunda Kaan'ın yanında çok başka seviye kalıyor sanki.

Emerson bence de mantıksız bir transfer ama Kaan Ayhan ile benzer hızlarda yada 1 tık hızlı gibi bir durumu yok sanki. Hız konusunda Kaan'ın yanında çok başka seviye kalıyor sanki.

CL maçında 90 dakika Madride karşı oynamış, atletizm olarak kesinlikle fark koyar diye düşünüyorum, Davinson benzeri.

Hani bazı Brezilyalılarda bir böyle eğlenceli tavırlar, bir laçkalık falan olur, gevşek gevşek hareketler, sürekli sırıtır falan. İyi oyuncuda bunlar sempatik gelir, kampın neşesi falan dersin. Bunda kötü olmasına rağmen o tavırlar olur bir de hepten sinir eder.

Burnley'deki gecici 6 aylik macerasi bir kistas olmamali. Ona bakarsan Yunus'ta 1 sene oynayip geri gonderildi. Assignon'un fiziksel kumasi bizim oynadigimiz oyuna uyuyor, bize ucup giden biri lazim zaten o mevki icin.
Burnley'le alaksı yok oyuncu birebirde nasıl karşılayacağını bile bilmiyor.Aşırı sakar herif zaten Chelsea maçı mıydı hatırlamıyorum da akıllara zarar penaltı da yaptırmıştı

3 defa okudum anlamadım renktaş. Övdün mü sövdün belli değil.

Burnley'le alaksı yok oyuncu birebirde nasıl karşılayacağını bile bilmiyor.Aşırı sakar herif zaten Chelsea maçı mıydı hatırlamıyorum da akıllara zarar penaltı da yaptırmıştı
Onu izlemistim ama normal karsilamak lazim, zaten henuz EPL seviyesinde bir bek degil olsa zaten adamlar geri gondermizdi. Bizim takima bakacaksin, bizim takimda oynar hele suankilere bakinca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt