Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan'dan hizli zaten orasi kesin. Agir oyuncu degil.
Bu Emerson Royal denen adam Kaan Ayhan'ın gamsızı... Aralarında doğru dürüst bir fark yok, azıcık daha atlet/çabuk olabilir ama az yani... Pozisyon alması, konsantrasyonu falan da Kaan'ın gerisindedir. Tekniği ve oyun görüşü falan bile geride olabilir, ne de olsa Kaan orta saha oynayabilen bir adam. Gidip yine takımı yükseltmeyecek, sadece mevcutla üç aşağı beş yukarı anca eşdeğer bir çapsız herif buldular, onu alacaklar ve muhtemelen yine maksimum 5-10 maç içinde Kaan oynamaya başlayacak.

Avrupa Ligi hedefliyoruz diyorsan takımın en zayıf bölgesine eldeki mevcuttan BARİZ ÇOK DAHA İYİ birini bulacaksın. Bula bula Emerson Royal buluyorsan öyle büyük konuşmayacaksın.
Bu yorumda Kaan'dan farkı yok azcık daha atlet deyince bu adam mı diye bir tereddüt ettim.

bizim sıkautlar begeniyo heralde emersonu

3 yildir belli peryotlarla ismi cikiyo herifin

Cihangir vardı oyuncuları karşılaştırma yapıyordu, memurdu galiba , şehit mi oldu?

kevin prince boateng & kerem demirbay & ismail jakobs karışımı bir tipi var

1737384514922.webp

Yorum yazanlardan kaç kişi adamı 90 dk izledi çok merak ediyorum ,youtube skills tayfa sanki çoğunluk

Ben düzenli epl izleyicisi olduğum halde bile çok detaylı izlemedim

Defansif iyi olması da zaten geride bekliyor genellikle , çok fazla ileri koşu atmıyor anca Milan'ın çok önde oynadığı maçlarda çıkıyor ileri ki aldığı topu zaten alıp merkeze veriyor öyle orta açayım topla gideyim çalım atayım falan da yok.

milan T boş yapmasın kötüyse niye oynattınız bu kadar maç

Bu Emerson Royal denen adam Kaan Ayhan'ın gamsızı... Aralarında doğru dürüst bir fark yok, azıcık daha atlet/çabuk olabilir ama az yani... Pozisyon alması, konsantrasyonu falan da Kaan'ın gerisindedir. Tekniği ve oyun görüşü falan bile geride olabilir, ne de olsa Kaan orta saha oynayabilen bir adam. Gidip yine takımı yükseltmeyecek, sadece mevcutla üç aşağı beş yukarı anca eşdeğer bir çapsız herif buldular, onu alacaklar ve muhtemelen yine maksimum 5-10 maç içinde Kaan oynamaya başlayacak.

Avrupa Ligi hedefliyoruz diyorsan takımın en zayıf bölgesine eldeki mevcuttan BARİZ ÇOK DAHA İYİ birini bulacaksın. Bula bula Emerson Royal buluyorsan öyle büyük konuşmayacaksın.
Atletizm acisindan fark baya vardir bence ya

Kaan stoper icin bile agir cunku. teknik, oyun bilgisi ve zekasiyla kapatiyor

Emerson bence de mantıksız bir transfer ama Kaan Ayhan ile benzer hızlarda yada 1 tık hızlı gibi bir durumu yok sanki. Hız konusunda Kaan'ın yanında çok başka seviye kalıyor sanki.

Bir tık değilse iki tık olsun. Hele Boey'le falan kıyaslamayın cidden. Boey uçuyordu. Üstelik pozisyon alması, konsantrasyonu, agresifliği, aklını kullanabilmesi vs vs Kaan'dan geride olduğu için defansif anlamda da çok canımızı yakacak.

Ayrıca sol bekin Jakobs'ken sağ bekinin de sadece sözde defansif ve hücumda verimsiz bir adam olması set hücumunda bizi çok zorlayacak.

yeri gelmisken, hazir sag bek ismi konusuluyor , saga oynadigimiz oyuna uygun la liga tandansli iki bek yazayim nacizane ;
bu donem her ikisine de ayri mesajlar da deginmistim. izledigim maclari ozelinde,
celta : (barca cikisli) *mingueza(25 yas) . almeria : (levante cikisli) *pubill (21 yas).
almeria'li olanin 2.ligde olmasina aldanmayin. potansiyeli ve kumasi dolayli derinlikli bir oyuncu . digeri de barca cikisli hem stoper hem sag bek- ki, hali hazir da sag bek de yer aliyor.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .
Mingueza'yı alamayız Aston Villa bile alamadı

3 defa okudum anlamadım renktaş. Övdün mü sövdün belli değil.
Ben 3'lü istediğim için gereksiz transfer gibi geliyor bana. Onun dışında iyi olur- kötü olur kısmında değilim. Sadece Kaan'da bır tık hızlı gibi yorumlar gördüm de Kaan'a göre hız olarak ciddi fark var aralarında öyle 1-2 tık değil gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt