Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Opsiyonlu kiralamaysa daha ne olsun 6 ay için hazır adam geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emerson analizi gelir mi geldi mi Suat hocamyeri gelmisken, hazir sag bek ismi konusuluyor , saga oynadigimiz oyuna uygun la liga tandansli iki bek yazayim nacizane ;
bu donem her ikisine de ayri mesajlar da deginmistim. izledigim maclari ozelinde,
celta : (barca cikisli) *mingueza(25 yas) . almeria : (levante cikisli) *pubill (21 yas).
almeria'li olanin 2.ligde olmasina aldanmayin. potansiyeli ve kumasi dolayli derinlikli bir oyuncu . digeri de barca cikisli hem stoper hem sag bek- ki, hali hazir da sag bek de yer aliyor.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
ahlatcı bıyıklıyla henüz tanışmadılar. Kendilerini yıldıran bi süreç olacağı kesinMilanlı garipler transferin hemen olacağını sanıyoren az 3 hafta daha konuşulur bu adam. Ayrıca haluklar söylemeden gelmez
Bu adamların menejeri bizim kulube uğrarsa neden olmasınyeri gelmisken, hazir sag bek ismi konusuluyor , saga oynadigimiz oyuna uygun la liga tandansli iki bek yazayim nacizane ;
bu donem her ikisine de ayri mesajlar da deginmistim. izledigim maclari ozelinde,
celta : (barca cikisli) *mingueza(25 yas) . almeria : (levante cikisli) *pubill (21 yas).
almeria'li olanin 2.ligde olmasina aldanmayin. potansiyeli ve kumasi dolayli derinlikli bir oyuncu . digeri de barca cikisli hem stoper hem sag bek- ki, hali hazir da sag bek de yer aliyor.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund
saygi ve selamlar .
Diego Carlos - GS haberi de var, sonuç ortada. Güven vermiyor artık.Belki Fener alıyordur Emerson Royal'i. Fabrizio'ya güven olmaz. Fenerin puan kaybettiği maçın bitiş düdüğü çalar çalmaz Talisca haberi giren bir herif sonuçta.
ben bu emersonu istemiyorum arkadaş
Emerson Royal defansif istatistiklerde fena değil diyonuz da (top kapma pas arası hava topunda falan iyi) ikili mücadelelerde baya kötü yüzdesi. Bi tık korkuttu şu an. Bu herif sahada milleti rahatsız edemediği anda biter onun dışında bi ekstrası yok çünkü