Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milanlı garipler transferin hemen olacağını sanıyor 😅 en az 3 hafta daha konuşulur bu adam. Ayrıca haluklar söylemeden gelmez

yeri gelmisken, hazir sag bek ismi konusuluyor , saga oynadigimiz oyuna uygun la liga tandansli iki bek yazayim nacizane ;
bu donem her ikisine de ayri mesajlar da deginmistim. izledigim maclari ozelinde,
celta : (barca cikisli) *mingueza(25 yas) . almeria : (levante cikisli) *pubill (21 yas).
almeria'li olanin 2.ligde olmasina aldanmayin. potansiyeli ve kumasi dolayli derinlikli bir oyuncu . digeri de barca cikisli hem stoper hem sag bek- ki, hali hazir da sag bek de yer aliyor.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .
emerson analizi gelir mi geldi mi Suat hocam

Season 3 Nbc GIF by The Office

Belki Fener alıyordur Emerson Royal'i. Fabrizio'ya güven olmaz. Fenerin puan kaybettiği maçın bitiş düdüğü çalar çalmaz Talisca haberi giren bir herif sonuçta.

yeri gelmisken, hazir sag bek ismi konusuluyor , saga oynadigimiz oyuna uygun la liga tandansli iki bek yazayim nacizane ;
bu donem her ikisine de ayri mesajlar da deginmistim. izledigim maclari ozelinde,
celta : (barca cikisli) *mingueza(25 yas) . almeria : (levante cikisli) *pubill (21 yas).
almeria'li olanin 2.ligde olmasina aldanmayin. potansiyeli ve kumasi dolayli derinlikli bir oyuncu . digeri de barca cikisli hem stoper hem sag bek- ki, hali hazir da sag bek de yer aliyor.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .
Bu adamların menejeri bizim kulube uğrarsa neden olmasın

4'lü için düşünürsek sol bekimiz Jacobs iken sağ beke hücumu daha iyi birini tercih ederim bu arada. 4'lüye dönülecekse de yanlış profil bence. Bizim hiç sağ bek işine girmeyip önde oynayan havadan çok iyi bir stoper alıp öne iyi bir 9.5 almamız lazım ilk etapta diye düşünüyorum.

Emerson Royal defansif istatistiklerde fena değil diyonuz da (top kapma pas arası hava topunda falan iyi) ikili mücadelelerde baya kötü yüzdesi. Bi tık korkuttu şu an. Bu herif sahada milleti rahatsız edemediği anda biter onun dışında bi ekstrası yok çünkü

Emerson royal'in menajer kaktırması olduğu okadar belli ki, scout ekibinin olumlu görüş bildirdiğini de sanmıyorum

Emerson Royal defansif istatistiklerde fena değil diyonuz da (top kapma pas arası hava topunda falan iyi) ikili mücadelelerde baya kötü yüzdesi. Bi tık korkuttu şu an. Bu herif sahada milleti rahatsız edemediği anda biter onun dışında bi ekstrası yok çünkü

Iyi gibi la
Screenshot_2025-01-20-18-02-15-454_com.sofascore.results.webp

emersona milanlılar bizim tete eşeğine çektiğimiz muameleyi yapıyor, ben bu transferi veto ederim arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt