Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.844
- 59.323
- 3.423
İyi 11Muslera
Sanchez Skriniar Apokerim
Emerson Torreira G.Sara Barış
Yunus Mertens
Osimhen
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fbliler adına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi 11Muslera
Yunus Mertens
Osimhen
Jelert mi Doue mi anketinde Jelert'i seçenleri ifşalayın da kimlerin yorumlarını ciddiye almaya gerek yok bilelim.
Muslera
Yunus Mertens
Osimhen
İtalya'da yapmış olması iyi değil mi bu istatistiği54 kötü bir yüzde
Benim kaynak 109/191 diyor yüzde 57 ediyor ama o da kötü
Beklerde iyi seviye 65 falan oluyor
Ona bakarsak bizden once Barcelona, sonra Betis, sonra'da Tottenham ve Milan bulmus.
Menajeri cok iyi olabilir.
Sam Blackram (sami) bu T'ye onay verene kadar ben saflardaydım şimdi tadlar kaçtıAllah kahretmesin soguttunuz emersondan beni
Şikrinyar alıp 3luye donelim o zaman
Şahsi fikrim odur ki; kaliteli topçu her dizilişte oynar abi, istisnalar hariç. Skriniar zaten 3'lünün harman olduğu yerden geliyor. 3'lü, 4'lü fark etmez, her türlü oynar. Hele hele Davinson gibi biriyle kağıt üzerinde cuk oturur. Birisi defansa liderlik edecek, geride denge stoperi olarak bekleyecek. Diğeri ise orta sahaya kadar gelip extra bir pas istasyonu olacak.sevgili berke ,
goreceli olsa da * . nacizane dusuncem ; skriniar - davinson tandemi cok iyi olur . ki, birinin kismen hizli olmasi , nazarimda ,ozellikle 3lu varyasyonlar da baktigim nuanslar da oncelikli bir denklem .
sayet skriniar gelirse, ayrica detayli bir degerlendirme yapmayi dusunuyorum.
gerci bi ara genel bir mesaj yazmistim farkli bir baslik altinda.
maas ve bonservis den bagimsizdir ,skriniar yorumum .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar.
Albayrak olsaydi Emersonu almaya gidip Jovic ile dönerdi üstüne de marifetmis gibi kutlardi
Yusuf Karaya döneyim yaw böyle yazınca nickimden sogudumSam Blackram (sami) bu T'ye onay verene kadar ben saflardaydım şimdi tadlar kaçtı
Köpek gibi basan Köpekhag'dan aldığımız Jelert nası bu kadar kötü çıktı yaw. Gittik en zayıf halkasını aldık herhaldeJelert gelene kadar Kopanhag'da anca 3-5 kez izlediği genç bir adamdı, yorumlarında fena yanılmış olabilir doğrudur. Ancak Emerson'u yıllarca yorumladığı EPL'de izledi, onunla ilgili yorumu daha güvenilirdir.
Davidson da berbattı o seviye bizim takımda fişek gibiJelert gelene kadar Kopanhag'da anca 3-5 kez izlediği genç bir adamdı, yorumlarında fena yanılmış olabilir doğrudur. Ancak Emerson'u yıllarca yorumladığı EPL'de izledi, onunla ilgili yorumu daha güvenilirdir.