Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Futbolcunun bir takıma uyup uymaması çok başka mevzu. 1 sezon güçlendikten sonra çok başka katkı da verebilir Jelert. Ferdi 2-3 sezon gönderilmek istenen bir oyuncu iken fiziken güçlendi, beke çekildi başka bir oyuncu oldu.

Jelert tabiki fiziken mutasyona uğrarsa iyi topçu olabilir lakin şu haliyle kademesinde sürekli yardımcı bir oyuncunun bulunduğu sistem takımları dışında ilk 11 oynayamaz. Biz jelert'i ilk 11 için aldığımız için fiyasko transfer diyebiliriz

Diyego Karlos bitmiş

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu çok tehlikeli yaw tam dolandırılma cümlesi

bakalım görecez kiralık gelsin cillop gibi transfer derim

zaten yazın da uğraştık da bize düşmedi. liste başı buydu sanırım doue öncesi
Kira+opsiyon ile olacakmış üstad zaten transfer, o yüzden içim rahat

Davidson da berbattı o seviye bizim takımda fişek gibi

Davinson 6 sene geçirmiş Tottenham'da, ilk 3 senesi banko ve o Tottenham'lar iyi Tottenham'lar... Sonraki iki sezonda da banko değilse de oynuyor baya aslında... Son sezon düşüyor asıl gözden. O da biraz ipler kopmaya başladığı için takımla galiba kafası gitmiş falan. Bizim Nelsson gibi yani... Ha ufak tefek sakarlıkları eskiden beri bilinirdi doğru ama konsantrasyonu bozulunca biraz frekansı arttı herhalde. Yani Davinson hiç de öyle flop olmadı EPL'de... Emerson'un ben Betis performansını hatırlamıyorum, orada iyiymiş herhalde ama sonraki takımlarında beğenildiğini duymadım...

tebrikler yine kazıklanıyoruz, yüksek maliyet diyor

bunun futbolcu oldugundan eminmiyiz? sadece kayiyor

Transfer dinamik, belki pürüz çıkar bilinmez ama herhalde ilk açıklayacağımız transfer olmaya en yakın isim.
Belli olmaz bana hala Skriniar ile birlikte hiç mantıklı gelmiyor. Belki alternatif bir plandır diye düşünüyorum. Skriniar ve Mika için cuma gününe kadar süre verildiği söyleniyor belki ona alternatif olması için ilerleyen başka bir planın parçasıdır Skriniar olursa iptal olma gibi bir durumu olabilir gibi geliyor bana.

sonunda kaandan kurtuluyoruz

Videolarının altı forma giydiği takım taraftarlarınca ağlama duvarı olmuş. Tam bizlik transfer..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt