Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
İşin en komik kısmı o oyuncuyla ilgili hiç 1 yerde haber yok kanks yavyasak kaynaktan ceza yiyor cezası bitiyor tekrar paylaşıyor döngüye girdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin en komik kısmı o oyuncuyla ilgili hiç 1 yerde haber yok kanks yavyasak kaynaktan ceza yiyor cezası bitiyor tekrar paylaşıyor döngüye girdi.
adam olmayan haberi paylaşarak yasak kaynaktan ceza mı yedi :dİşin komik kısmı o oyuncuyla ilgili hiç 1 yerde haber yok kanks yavNeden böyle 1 şey yaptı anlamış değilim ben kanks yav
![]()
Futbolcunun bir takıma uyup uymaması çok başka mevzu. 1 sezon güçlendikten sonra çok başka katkı da verebilir Jelert. Ferdi 2-3 sezon gönderilmek istenen bir oyuncu iken fiziken güçlendi, beke çekildi başka bir oyuncu oldu.
Evetadam olmayan haberi paylaşarak yasak kaynaktan ceza mı yedi :d
bu çok tehlikeli yaw tam dolandırılma cümlesibu kadar iyi takım dolasiyorsa birşeyler vardır
Kira+opsiyon ile olacakmış üstad zaten transfer, o yüzden içim rahatbu çok tehlikeli yaw tam dolandırılma cümlesi
bakalım görecez kiralık gelsin cillop gibi transfer derim
zaten yazın da uğraştık da bize düşmedi. liste başı buydu sanırım doue öncesi
Davidson da berbattı o seviye bizim takımda fişek gibi
tebrikler yine kazıklanıyoruz, yüksek maliyet diyor
Belli olmaz bana hala Skriniar ile birlikte hiç mantıklı gelmiyor. Belki alternatif bir plandır diye düşünüyorum. Skriniar ve Mika için cuma gününe kadar süre verildiği söyleniyor belki ona alternatif olması için ilerleyen başka bir planın parçasıdır Skriniar olursa iptal olma gibi bir durumu olabilir gibi geliyor bana.Transfer dinamik, belki pürüz çıkar bilinmez ama herhalde ilk açıklayacağımız transfer olmaya en yakın isim.