- 12 Haziran 2015
- 36.294
- 31.969
- 2.693
Emerson bek'e Kaan orta sahaya mı düşünüyoruz. Gabri-Lucas/Berkan-Kaan gibiOrtasaha ihtiyacımız > bek ihtiyacımız
Bek haberi düşüyor ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emerson bek'e Kaan orta sahaya mı düşünüyoruz. Gabri-Lucas/Berkan-Kaan gibiOrtasaha ihtiyacımız > bek ihtiyacımız
Bek haberi düşüyor ama.
Hiç emin olma bir bakmışsın yine Kaan sağ bektesonunda kaandan kurtuluyoruz
olm birinde as oyuncun yok birine yedek lazım nasıl orta saha daha elzemOrtasaha ihtiyacımız > bek ihtiyacımız
Bek haberi düşüyor ama.

yuhlarızHiç emin olma bir bakmışsın yine Kaan sağ bekte
nerde dior ali night
Bu herifin bu dönemde kimin kontrolü altında olduğu belli gibi sanki. Bizim için bir önemi olmasa da karşı tarafın yarım akıllı kitlesine oyuncak oluyordur böyle çocukça mevzular eminim.
Tor Sara Mertens üçgeninde yedekten adam yok yav devreye sokabildiğn ve verim veren.olm birinde as oyuncun yok birine yedek lazım nasıl orta saha daha elzem![]()
Şöyle katılmıyorum, türk kulupleri menejerlerden transfer yapıyor. Menerjer istanbula geliyor herkes öneriyor kim alırsaEkli dosyayı görüntüle 275623
Ekli dosyayı görüntüle 275624
Bu herifin bu dönemde kimin kontrolü altında olduğu belli gibi sanki. Bizim için bir önemi olmasa da karşı tarafın yarım akıllı kitlesine oyuncak oluyordur böyle çocukça mevzular eminim.
Onların kaynağı sky italyTemkinli olunmasında fayda var, ancak Emerson haberinde SkySport da haber girdi, o yüzden sanki bu haberi doğru gibi
Yunusu oraya kaydıabilirizyine 38 yaşındaki mertensi yedeksiz bırakıp 70 dakika pres yaptıracaz anlaşılan
Bugun roma ajaxtan sağ bek aldı 6m euroya. Bizim piyasadan ne kadar uzakta olduğumuzun bir kanıtı buŞöyle katılmıyorum, türk kulupleri menejerlerden transfer yapıyor. Menerjer istanbula geliyor herkes öneriyor kim alırsa
Fabrizio şuan net olarak kuşlardan para yiyor. Bizden de yediği dönem oldu Erden Timur varken.Şöyle katılmıyorum, türk kulupleri menejerlerden transfer yapıyor. Menerjer istanbula geliyor herkes öneriyor kim alırsa