Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bekin ihtiyaç olmadığına katılmıyorum.

Boey’den beri defansta sağlam duran sağbekimiz yok.

Jelert
Köhn
Kaan

Hiç biri birebirde boluşarak rakibini yenemiyor ve hamleli değil.

Emerson bu ihtiyacını karşılar Jakobs ile fazla defansif olur diyenlere de Kaan çok mu ofansif katkı veriyor.

Screenshot Capture - 2025-01-20 - 19-08-24.webp

Screenshot Capture - 2025-01-20 - 19-08-45.webp

Bu herifin bu dönemde kimin kontrolü altında olduğu belli gibi sanki. Bizim için bir önemi olmasa da karşı tarafın yarım akıllı kitlesine oyuncak oluyordur böyle çocukça mevzular eminim.

Bu herifin bu dönemde kimin kontrolü altında olduğu belli gibi sanki. Bizim için bir önemi olmasa da karşı tarafın yarım akıllı kitlesine oyuncak oluyordur böyle çocukça mevzular eminim.

Temkinli olunmasında fayda var, ancak Emerson haberinde SkySport da haber girdi, o yüzden sanki bu haberi doğru gibi

olm birinde as oyuncun yok birine yedek lazım nasıl orta saha daha elzem :asd:
Tor Sara Mertens üçgeninde yedekten adam yok yav devreye sokabildiğn ve verim veren.

Sara ve Mertens kısmını yedekleyebilecek - yeri geldiğinde direkt oynayıp birini dinlendirebilecek işler lazım gibi bakıyorum açıkçası.

Şöyle katılmıyorum, türk kulupleri menejerlerden transfer yapıyor. Menerjer istanbula geliyor herkes öneriyor kim alırsa
Bugun roma ajaxtan sağ bek aldı 6m euroya. Bizim piyasadan ne kadar uzakta olduğumuzun bir kanıtı bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt