Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Mariano bulamiyorlar arkadaş. Dörtlü oynadığımızda hoca sol beki, sol çizgiye basan kanat gibi konumlandırıyor, orta saha zaten rakip kilitlemis oluyor, Hatay gibi kötü bir takım bile stoperlerimize uzun top oynattırdı, Emerson hadi hücum yönünde yok, oyun kurulumunda da yoksa ne işe yarayacak? 20 milyon verip Bissaka gelse ağlardı herkes şimdi, Jelert ve Emersona 20 milyon verip 0 fayda alicaz...

5 yıl evvel mariano - feguli 2lisiyle dünyayı dize getirmiştik rtaş. şimdi kanatlarda 100 metreyi 11 saniyenin üstünde koşan adam olunca kadayıf diyoruz. işte fıtbolun cilvesi.

Zaha yok etmiş valla top kazanamamış. Tabi zahanın iyi dönemi besbelli ama bu video düşündürücü

Kisacasi adami cop olarak goruyorlar :) Ayni bizim Jelert'i gordugumuz gibi.
Evet benzer. Yalnız Jelert ile büyük bir farkı var, Emerson orda beğenilmese de sezon başından beri 11 topçusu olarak oynamış sürekli. En azından geldiği takımdan süre bularak gelmiş olacak alırsak.

Emersonun sofascore istatistiklerine baktim. Tam orta acma özurlusu 20 mac yaptiysa en fazla 4 macta isabetli orta yapabilmis

Ama genel istatistikleri fena degil. Iyi ratingler de almis genel anlamda
Ben bizim takımda ergün penbe harici iyi orta açan bek hatırlamıyorum

Ben bizim takımda ergün penbe harici iyi orta açan bek hatırlamıyorum
1737391239667.webp

5 yıl evvel mariano - feguli 2lisiyle dünyayı dize getirmiştik rtaş. şimdi kanatlarda 100 metreyi 11 saniyenin üstünde koşan adam olunca kadayıf diyoruz. işte fıtbolun cilvesi.
İkisi de zeki oyunculardı şu takimda iyi dönemlerinde olsalar yine fark yaratırlar, atletizm filan çok abartılıyor. Mariano'nun oyun kurulumuna katkısı, hücumdaki zekası, oyun görüşü tolere ederdi defanstaki zaafiyetini hele Sanchez ile oynayacağını düşünürsek.

Bir oyuncu atletizmi ile ovuluyorsa eksik oyuncudur bence net olarak. Topçu dediğin önce toptan anlicak sonrasına sonra bakılır yetenek fukaralarini koşuyorlar diye övüyorlar anca Boey gibi canavar olsan anlarım da kaç tane var sanki öyle örnek

fener pavlovic alırken milanın çöpü emersonu alırsak söverim

Uçurtma reyizi bir yerlere yapıştırın yav. 6–7 bişe gelsin minimum zararla atlatmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt