Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.862
- 20.605
- 2.333
Amin Gouri geldi mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baska nedemekte
Kutucuyu ilgimiz varmışbaska nedemekte
Buyur üstat
Konya bize karşı gaza gelirse küfür show yapar mısın
Nelson zaten gitmek istiyorum triplerinde diye gözden ve formdan düştü. Bu sebeple nelson ile vedalaşmak lazım kafası burada değil.Daha önce yazdığım gibi Skrinar'ı alırım Nelsson'u da göndermem. Son dakikalarına önde girdiğimiz maçlarda karşılama oyununa geçiyoruz ve rakipler sürekli uzun oynuyor. O anlarda IMDB 9.2 korku filmi izlemek istemiyorum ceza sahası içinde açıkçası.
Skoru aldıysak Nelsson'u milli takımdaki gibi sol stopere atarım. Skriniar ve Nelsson'un olduğu geri hatla rahat rahat izlerim maçı. Davinson ve Abdülkerim'in havuza atılan her topta sakarlık yapmalarından gına geldi.
Yazın gider istediği yere rahatça. 3 ay süre aldığı sürece hedefe odaklanır Nelsson.Nelson zaten gitmek istiyorum triplerinde diye gözden ve formdan düştü. Bu sebeple nelson ile vedalaşmak lazım kafası burada değil.
Keşke dediğin olsa. Sahaya motive ve kalmaya iknaysa çok faydalı olurYazın gider istediği yere rahatça. 3 ay süre aldığı sürece hedefe odaklanır Nelsson.
Ahmet Kutucu metrobüs+ metro yapıp havalanından alacakmışAmin Gouri geldi mi ?
Skoru alıp kapandığımızda ikisi zaten çanakkale geçilmez oynar. Avrupada 16ya falan kalırsak zorlu maçlarda da oynar direkt ikisi. Her rakibe açık oynamak saçma geliyor banaDaha önce yazdığım gibi Skrinar'ı alırım Nelsson'u da göndermem. Son dakikalarına önde girdiğimiz maçlarda karşılama oyununa geçiyoruz ve rakipler sürekli uzun oynuyor. O anlarda IMDB 9.2 korku filmi izlemek istemiyorum ceza sahası içinde açıkçası.
Skoru aldıysak Nelsson'u milli takımdaki gibi sol stopere atarım. Skriniar ve Nelsson'un olduğu geri hatla rahat rahat izlerim maçı. Davinson ve Abdülkerim'in havuza atılan her topta sakarlık yapmalarından gına geldi.
Niye bekliyoruzebimbeyi istersek alabilirmişiz 1+7 milyona