Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu ayrılmak istemiyormuş

Emerson Royal, Milan'dan ayrılmak istemiyor!Oyuncu kulüpte mutlu, Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor ve özellikle kiralık olarak ayrılmak istemiyor.Henüz sporcuyla doğrudan temasa geçen olmadı ancak Galatasaray'a gitme ihtimalinin neredeyse sıfır olduğunu duydum.

Mika icin birsey dediler mi

@cafer guney

Eyüp sağ bek arıyordu. Strabourg'da yedeğe düşen Marvin Senaya'yı alıp Eyüp'e kiralasak performansına göre de yazın takıma katsak güzel olurdu. Veya buna benzer bir örneği farklı bir oyuncu üzerinden de yapabiliriz. Bu tip hamleler bekliyorum artık kulüpten.

IMG_7545.webp

Emerson gelirse 4 lüye devam demek, Skriniar gelirse 3 lüye devam. Ne yapmaya çalışıyo bu bizimkiler, ha 4 lüye devamsa 2 tane de kanat alman lazım. Arias ve Kutucuyuda almaları gerekecek.

Ula 500k için 2-3 haftadır pazarlık ediyormuşuz
Yok 500 k değil bize ilk yazıldığında 6 aylık 3 milyon vereceğiz diye çıkmıştı haber. Şahsen 6 aylık stoper 4.5 vermek bana saçma geliyor yok mu o zaman bonservisiyle alabileceğimiz bir stoper. Bu maliyetlere bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Bizim adam akıllı bir Sportif Direktörsüz geçirdiğimiz her dakika büyük zarar.

Yok 500 k değil bize ilk yazıldığında 6 aylık 3 milyon vereceğiz diye çıkmıştı haber. Şahsen 6 aylık stoper 4.5 vermek bana saçma geliyor yok mu o zaman bonservisiyle alabileceğimiz bir stoper. Bu maliyetlere bana mantıklı gelmiyor açıkcası. Bizim adam akıllı bir Sportif Direktörsüz geçirdiğimiz her dakika büyük zarar.
Yok tam maaşı 5M’ydi zaten. 500k indirim almış olduk. %50-60’tan 90’ını ödeyen olduk. Tam mallık şu iş. Inter’dekivgibi efsane oynasa da alamayacağız o maaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt