Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dudaktan kalbe Sagbekten fulham a derim kanks yavBen bildim bileli bu Fulham sağ bek alıyo yav![]()
o zaman yedekten kerem demirbay yusuf demir sonra stopere berkan geçince şikayet etmemek gerek renktaşDediğin doğru ama stopere yarım sezon 4.5 milyon verilmez bence de renkdaş.
Ilk senden duyuyoruz. Helal olsun dayiogluBişe dicem bu Adana Demirspordaki maestro çok iyi bı yedek olurdu bize
Diziye 1 saat önce ara vermiştim.1 saat sonra tekrardan Dudaktan Kalbe Dizisi'ni izlemeye geçecem ben kanks yavDudaktan kalbe Sagbekten fulham a derim kanks yav![]()
Herkes duyduda emmoglu, düşünülmesi lazım, üstelik uygun maliyetli olur , yedek ortasaha yok , Kaanı ortasahada inat etti kullanmayacak bellikiIlk senden duyuyoruz. Helal olsun dayioglu
E bizde aliyoz. Demekki fulhamla kafa kafaya yarisacagiz bu transferle ilgiliBen bildim bileli bu Fulham sağ bek alıyo yav![]()
Dunden beri herkes ayni ṣeyi yaziyor bölem. Ama bizde o göz varmi? Yok, illa yildiz olsun yuksek maasi olsunHerkes duyduda emmoglu, düşünülmesi lazım, üstelik uygun maliyetli olur , yedek ortasaha yok , Kaanı ortasahada inat etti kullanmayacak belliki
Adı geçenlerden bitek skriniar oda sönük yıldız, 4.5 stopere maaş mı verilirDunden beri herkes ayni ṣeyi yaziyor bölem. Ama bizde o göz varmi? Yok, illa yildiz olsun yuksek maasi olsun
Emerson işi bizim menajer haberi galiba. Gitme yönü oraya gidiyor.