Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson ile bunu kıyaslama yav. Davinson tootenham gibi geniş jadrolu takımda geri planda kalmış üst düzey bir adamdı. Bu emerson hiç bir zaman davinson seviyesine çıkmamış vasat bir herif, krunic seviyesinde birşey işte. Milan eski milan değil böyle çer çöpleri de alıyorlar artık
Abicim mantık olarak diyorum yav Davinson la kıyas etmiyorum. Gözden düşmesi çöp demek değildir onu diyorum Emerson olur x olur fark etmez. Her şeyin planlı olması lazımdı şuana kadar eğer hala isim belli değil veya sağa sola saldırılıyorsa vah ki ne vah

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000028174.webp

Abicim mantık olarak diyorum yav Davinson la kıyas etmiyorum. Gözden düşmesi çöp demek değildir onu diyorum Emerson olur x olur fark etmez. Her şeyin planlı olması lazımdı şuana kadar eğer hala isim belli değil veya sağa sola saldırılıyorsa vah ki ne vah

Emerson gözden düştü diye çöp demiyoruz, çöp olduğu için çöp diyoruz. İcardi de davinson da skriniar da gözden düşmüştü, çöp dedik mi ? Hayır, çünkü bunlar üst düzey ama gözden düşmüş adamlardı

Çıkan isimler doğru ise biz hiç akıllı işler yapmıyoruz baba. Emerson u bulmak için scout olmaya gerek yok. Bu takımın ne oynadığı belli ne oynayamadığı belli, yazın denersin tutmazsa ocak için çalışırsın yani bir anda bişey oldu aniden transfer açılmadı ki eksiğim belli senin perşembenin gelişi çarşambadan belli. Bunun şimdiye çözmüş olmamız lazımdı görünen o ki biz ya tutarsa demeyi tercih ettik gibi görünüyor.

Emerson Royal bizde gayet iş yapar bizim sistemde önemli olan ikili mücadele yüzdesinin yüksek bir bek olması o da topu geri kazanım süresini yükseltir gerisini bir şekilde hallederiz.

Emerson gözden düştü diye çöp demiyoruz, çöp olduğu için çöp diyoruz. İcardi de davinson da skriniar da gözden düşmüştü, çöp dedik mi ? Hayır, çünkü bunlar üst düzey ama gözden düşmüş adamlardı
Ok Emerson çöp gidip kylie walker alalım ya da varsa bi önerin gidip çekelim abi.

Eren Elmalı da olmadı. Şenol Güneş bırakmak istemedi. İlla yolumuza taş koyacak GS düşmanı herif.

Eren Elmalı işinin olmaması kötü ama Berkan Kutlu var sol bekte oynar onun yerine gidip orta saha alsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt