Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmetttttttttttt Kutucuuuuuuuuuuuuuuuuu

Necati Ateş etkisi yapar mı bu yaw?

Son maçında özellikle alıcı gözle izledim. Penaltı falan yaptırdı, asist de yaptı ama hiç beğenmedim.

Büyük takımda, seyirci baskısı altında ne yapar?

Umarım fazla kazıklanmayız.

rudolf.webp

Son maçında özellikle alıcı gözle izledim. Penaltı falan yaptırdı, asist de yaptı ama hiç beğenmedim.

Necati başka adam ya Kutucu şuan kıyas etmek veya etkisini yapar mı demek krala hakarettir Kutucu 3 aylık bebe daha

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok çevik tam aslında ceza alanında karambol toplarda çatır çatır gol atar pres futbolumuzada baya uygun fazlasıyla ısırıyor aslında Hatay dep kadroda olsa rahat maçı kazandırırmış.

Biraz underrated kaldı kariyeri Kerem gibi sekteye uğradı açıkçası yükselişi devam ediyor bize gelip daha fazla büyüyebilir.

Eren elmayiya verilecek 750 bin euro bile jelerte verilen 9mdan daha büyük hainlik olur.Ts ve eren bize para vermeliler.Bir oyuncu anadolulan tsye gidip bok gibi oynayıp gsye yukselecek şaka gibi olay olurdu.Sanki theo hernandez kumaşı var da Bi de biz denicez

Ahmet kutucu ve eren elmalıyı kesin almalıyız elimizde alternatif oyuncu hiç yok

Galatasaray Eyupspor'dan Ahmet Kutucu'yu kadroya katmaya çok uzak

bu ne kardeşim forum donanımhabere döndü iyice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt