Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.478
- 18.070
- 2.228
yalanda olsa yinede güzel değil mi renktaşbir anda kontak kapalıdan f1 moduna tivit akışları hiç hoş değil.
yazın yaşadığımız kaotik yalan rüzgarını andırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalanda olsa yinede güzel değil mi renktaşbir anda kontak kapalıdan f1 moduna tivit akışları hiç hoş değil.
yazın yaşadığımız kaotik yalan rüzgarını andırdı.
Böyle saçma transfer planlaması mı olur jsjsjsjTansel: "A.Gourim yemdi ama hiç beklediğimiz bir cevap geldi bu rakama çıkılırsa olabilir cevabı gelince bizim işler döndü."
değil yav sonra yazmasamda çok küfrediyorum tanımadığım insanlara.yalanda olsa yinede güzel değil mi renktaş
1 Şubattan itibaren 5 aylık maaşı 5 milyon. 20 gün geçti;500k 20m tl
sjdjsdjsj üstad yem için adamın ismini kullanıyoruz, ama çıkarsanız olur diyorlar. Komik ya böyle bir şey olabilir mi sjjssjinanlmaz bir alıntı - forum tarihinde bir daha denk gelemezsiniz... bu anı iyice benimseyin, tarihe şahitlik ediyoruz
Kemerburgaz transferi iptal olmuş.
Gardi'de olduğu kesinleşse rahatlayacağız da ibrahim ve abdullah'tan korkuyoruzTransfer işleri Cenk Bey'de değil Gardi'de.O yüzden rahat olalım biraz bence yav![]()
bağırsaklar daralmış gibi (çok gereksiz taktım bu medikal duruma - ilk defa başkan haberleriyle okudum . niyeyse her şeyin bahanesine denebilir gibi bakıyorum)Bitiremedik demiyorlar da
Sarayı 20e aldık bir tane daha alamayızBize bir Sara daha lazım, 6-8-10 her şeyi 4*4'lük oynayan ama seromonide 12 kişi olmayan adamlardan. Sezon başindaki listeye tekrardan bi göz atalım gerekirse, kendisinden sonra kim vardı listede?