Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.220
- 6.893
- 1.738
Bence tek risk spanish olmasıAsensio TR’de iş yapar diye düşünüyorum da riskli transfer
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence tek risk spanish olmasıAsensio TR’de iş yapar diye düşünüyorum da riskli transfer
yusufun ederi 1 milyon bile değildirKutucu - Yusuf Demir kafa kafaya takasa ok'um.
Biz Yusuf'a 6 m euro verdik. Daha 22 yaşında oyuncu. Çıkış yapabilir gayet.
Kendisi GS'da olmadı malesef. Yabancı kontenjanı olduğu sürece de yeterince süre alamayacağından dolayı, olacak gibi de durmuyor.
Her iki tarafı da mutlu edecek bir trade.
Türkiye de planlı transfer yapan bir takım olduğuna inanmıyorum.Transferde planlı değil doğaçlama ilerliyoruz yine
ya kodum yerinde bişeyi de bilmeTansel: "Asensio 11 m euro net ücret alıyor."
Ağzından hayırlı birşey çıkmıyor bu tanselinTansel: "Asensio 11 m euro net ücret alıyor."
Kral müq işimize gelir ama parasız kabul etmez adamlar aptal değilse. Yusuf un pek geleceği parlak gibi görünmüyor.Kutucu - Yusuf Demir kafa kafaya takasa ok'um.
Biz Yusuf'a 6 m euro verdik. Daha 22 yaşında oyuncu. Çıkış yapabilir gayet.
Kendisi GS'da olmadı malesef. Yabancı kontenjanı olduğu sürece de yeterince süre alamayacağından dolayı, olacak gibi de durmuyor.
Her iki tarafı da mutlu edecek bir trade.
Ruiz daha iyi oyun zekası şutları pasları vesaire.Ama onu yedirmezler.Asensio'yu alırken Fabian Ruiz'i de alalım.
Kemal abi doğru mu bu?