Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligi bilen ligde iş yapan bir oyuncu kutucu. gayet makul fiyata ve çok çok iyi transfer.. risk de olsa bunlar alınmalı..

Kesin verirler +10M nedir ki, devre arası oyuncu alıyorsun. Boey de 15’le başlamıştı.

Bizimkiler 40’a verir mi bilemiyorum, şu aşamada lig Avrupa hedefi varken Barış’ı satmak büyük risk olur. Şampiyonluk giderse, büyük tepki olur, yönetim riske girer.
Devre arası kimseyi de vermezler. Gelen alışana kadar lig de gider.
Şimdi 40 yerine yazın 25'e gitse razıyım

Sildillia kulup arıyor biz emerson peşindeyiz tamamen menerjerlerin fukarası olmuşuz ya

Ahmet kutucu hucum hattinda her mevki de oynayabiliyor

Bu yüzden o bölge icin transferi tamamlariz

Nelsson ve ziyech giderse yerlerine gelecek olan iki yabanci oyuncu da savunma hatti icin olacak galiba

Şu Bats'ı da bir yerlere iteleyebilsek keşke, 3'lü oynamayacaksak eğer gereksiz kalıyor. Kendini verse oyuna sonradan sokmak için muazzam herif ama kafada bitirmiş gibi. Ulan Icardi'nin olduğu takıma geliyorsan zaten yedek kalmayı kabul etmişsin demektir. Neyin tribinde onu da anlamıyorum ki.

Icardi'nin arkasına geliyorsan yedek olmayı kabullenirsin ama Icardi sakatlandığında, ya da atıyorum Wanda'yla sorun yaşayıp Arjantin'e kaçtığında ben oynarım diye de düşünürsün. Hiç beklenmedik Osimhen piyangosu yüzünden Icardi sakatlanmasına rağmen kulübeye hapsolmayı beklemezsin.

Üstelik dersin yani Icardi ve ben farklı adamlarız. Sahada hareket ve enerji lazım olduğunda girerim, yani benim farklı özelliklerim var falan diye düşünürsün. Senin vaat ettiğin özelliklerin zirvesini vaat eden adam gelince hepten işe yaramaz hissedersin kendini. Bir TD neden Osimhen'i çıkartıp beni soksun ki dersin? Tek cevabı aşırı yorgunluk veya Osimhen'in 90dk'yı çıkaracak durumda olmaması olabilir. Yanyanayken de iki benzer stil adamın verimli olamayacağını bilirsin, bu da yanyana oynama ihtimalini de düşürüyor. Geçmiştir tüm bunlar kafasından.

Ligdeli potensiyelli oyuncuları eyübe paslamak gerek oradan almak kolay olacaktır

Arada 5-6 yaş farkı var, Yusuf her ne kadar bizde potansiyelini gösteremese de Barcelona görmüş bir oyuncu. Biz 6 milyon euro'ya transfer ettik. Aynı bölge oyuncuları, geliştirip benzer ücretlere satabilirler.

Ahmed'in sonraki satıştan payına %20-30 koyup, Yusuf+2 milyona verme ihtimali olabilir. Tabi yıllık ücreti çok fazla değil ise.
Aralarında 3 yaş var. Yusuf Barca gördü bizde buna güvendik yatırım yaptık ama ilk sezon bizde geçen sezon Basel'de bu sezon yine bizde hiç oynamadı doğru dürüst Ahmet ise 2 senedir biri alt ligde olmak üzere düzenli katkı veriyor o yüzden kabul edebilecekleri bir teklif olmaz. Yusuf'u kiralık verirsin biraz ödeme planını uzatırsın 500 k indirirsin falan böyle olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt