Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası kimseyi de vermezler. Gelen alışana kadar lig de gider.Kesin verirler +10M nedir ki, devre arası oyuncu alıyorsun. Boey de 15’le başlamıştı.
Bizimkiler 40’a verir mi bilemiyorum, şu aşamada lig Avrupa hedefi varken Barış’ı satmak büyük risk olur. Şampiyonluk giderse, büyük tepki olur, yönetim riske girer.
Onu da emersona basacaz gibi15 mio da cebimize kaldı.
kiralık dediler onada ama bakalım GS'de planlar çok hızlı değişiyor.Onu da emersona basacaz gibi
%20 yalı çocuğunu arama yüzdesi. Aramıştır şuan muhtemelen%20 ne ödeme planı mı? Takasta ki oyuncu mu? Yusuf'u versek bari oynatsa Arda en azından piyasa yaptırır belki.
Şu Bats'ı da bir yerlere iteleyebilsek keşke, 3'lü oynamayacaksak eğer gereksiz kalıyor. Kendini verse oyuna sonradan sokmak için muazzam herif ama kafada bitirmiş gibi. Ulan Icardi'nin olduğu takıma geliyorsan zaten yedek kalmayı kabul etmişsin demektir. Neyin tribinde onu da anlamıyorum ki.
Bu en azından bizim ligde atmış. Zorutandan farkı oMorutan da skill videolarda böyle atiyodu
Aralarında 3 yaş var. Yusuf Barca gördü bizde buna güvendik yatırım yaptık ama ilk sezon bizde geçen sezon Basel'de bu sezon yine bizde hiç oynamadı doğru dürüst Ahmet ise 2 senedir biri alt ligde olmak üzere düzenli katkı veriyor o yüzden kabul edebilecekleri bir teklif olmaz. Yusuf'u kiralık verirsin biraz ödeme planını uzatırsın 500 k indirirsin falan böyle olabilir.Arada 5-6 yaş farkı var, Yusuf her ne kadar bizde potansiyelini gösteremese de Barcelona görmüş bir oyuncu. Biz 6 milyon euro'ya transfer ettik. Aynı bölge oyuncuları, geliştirip benzer ücretlere satabilirler.
Ahmed'in sonraki satıştan payına %20-30 koyup, Yusuf+2 milyona verme ihtimali olabilir. Tabi yıllık ücreti çok fazla değil ise.