Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
yiğitin muhabir versiyonu yemin ederim bu adam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal maçlardaArena’da Fener’e kutu kola takdim eder umarım
son anda birmingham teklif yapmışFenere carlos girmemiş ne güzel soktular diye seviniyordum vasat yaşlı herifi 3 yillik
Teklif arttırıp alacaklar bence.Fenere carlos girmemiş ne güzel soktular diye seviniyordum vasat yaşlı herifi 3 yillik
Benim bildiğim Fener yönetimi çoktan Skriniar'a teklif yapmıştır.Fenere carlos girmemiş ne güzel soktular diye seviniyordum vasat yaşlı herifi 3 yillik
Mesut büyük yetenek ama işine olan saygısı az, İlkay ise mesut kadar saf yetenek değil ama büyük takım oyuncusu. İstemeyeni anlarım ama bu kadar da kötülemeyin. Pep in elinde ne oyuncular var yine ilkayi tercih ediyor.İlkay Mesut v2 olur
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes 1 Necati Ateş değilKutucu Antep deplasmanı gol atar mı? @Uğur İz
adı necatolacci olsaydı juve'de oynuyordu ve 40 m euro'ydu :/Herkes 1 Necati Ateş değil
Aston Villa'dan sag bek transferi. Andres Garcia icin Levante kulubune 7+2 milyon euro bonservis odenecek.
Bak millet isteyince nasil sag bek buluyormus. Cocuk 21 yasinda.
Aston Villa'dan sag bek transferi. Andres Garcia icin Levante kulubune 7+2 milyon euro bonservis odenecek.
Bak millet isteyince nasil sag bek buluyormus. Cocuk 21 yasinda.
Gidip Emerson Royal icin 12 milyon euro falan verecegimize boyle cocuklari 5-6 milyona denemek daha mantikli.![]()
Mehdi Dorval - Oyuncu profili 26/27
Mehdi Dorval, 25, Cezayir ➤ SSC Bari, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 9 Şub 2001, Paris, Fransawww.transfermarkt.com.tr
al sana sağbek