Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
Mehmet Özcan:”Galatasaray’a Jelert için İngiltere’den 7 Milyon Euro’luk bir teklif geldi.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen den büyük golcü müOsimhenden daha iyi golcü olması gerçeğini değiştirmiyor maalesef
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hediye paketi yapalımMehmet Özcan:”Galatasaray’a Jelert için İngiltere’den 7 Milyon Euro’luk bir teklif geldi.”
1 gol atmiş takimdan gol yersek küfür show var diyeyim şimdidenBen Muslera'yı eleştiremiyom genç ve hedefi olan 1 kaleci değil.Kendini fazla zorlamakta istemiyoken beni 1-0lık 2-1lik galibiyetler de keyif aldırıyo.Muslera sonra yeni 1 kaleci aldığımızda böyle sürekli 1 şekilde Gol yerse sıkıntı olur bence..
O topu napar neder içimize alırız kank4-0 alırız. Moral olur bir nebze.
Mehmet Özcan:”Galatasaray’a Jelert için İngiltere’den 7 Milyon Euro’luk bir teklif geldi.”
Yemeyeceğiz Allahın izniylenO topu napar neder içimize alırız kank
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya da Buyalskyi'i durduramazsak4-0 alırız. Moral olur bir nebze.
O kim laYa da Buyalskyi'i durduramazsak![]()
TS’nin aldigi Sikkan hakkında düşüncelerin nedirYa da Buyalskyi'i durduramazsak![]()
10 Numaralar'ı ama isminden dolayı O'nu sordumO kim la
Bunlar kim cevo ne anlatıyon allasen?10 Numaralar'ı ama isminden dolayı O'nu sordumYoksa en tehlikeli 2 oyuncuları Shaparenkoyla Vanat
![]()
Jakobsla hucum muBence emerson gayet dengeli oyuncu bir tarafımız jakobsla hücum diğer tarafımız defansif anlamda iyi olucak
Konu'sunu ben açmıştım Kemal'im de Ts'nin Scout ekibini beğenirim.Aralarında 1 tane tanıdık 1 abim var.Ülke ülke Maç izlemeye gittiklerini biliyom kamp yapıp..TS’nin aldigi Sikkan hakkında düşüncelerin nedir