Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nordsjaelland dan Nagalo diyecektim Psv kapmış zaten. Fener maçlarına bakarak bile transfer edilecek bir çok adam kendini belli ediyor. Slavia dan Diouf dedik ona da Palace talip olmuş. Hoş biz gözümüzün önündeki Dele Bashiru nun Lazio ya gidişini de seyrettik. Sıra Maestro da

Nordsjaelland dan Nagalo diyecektim Psv kapmış zaten. Fener maçlarına bakarak bile transfer edilecek bir çok adam kendini belli ediyor. Slavia dan Diouf dedik ona da Palace talip olmuş. Hoş biz gözümüzün önündeki Dele Bashiru nun Lazio ya gidişini de seyrettik. Sıra Maestro da
Maestro kesin alınması gereken bir değer bence. O çocuk iyi yerlere gelcek tam Premier Lig 8 nosu gibi. Sara ofansif oynardı mesela maestro olsa

Bu kış dönemi herhalde 30 m euro civarı daha harcarız.

Ahmet 6 m euro
Mika/Gouri/X/Y 20 m euro
Emerson 2 m euro kiralama
Skriniar beleş
Orta saha çözsek bir tanede.

Kutlu Akpınar: "Jelert'in menajeri oyuncusuyla yollar ayrılmak isteniyorsa 7 milyon euro'luk bir teklif getirebileceğini Galatasaray'a bildirdi. Ancak Okan hoca, Jelert'in takımda kalmasını istiyor."

Maestro kesin alınması gereken bir değer bence. O çocuk iyi yerlere gelcek tam Premier Lig 8 nosu gibi. Sara ofansif oynardı mesela maestro olsa
Özgürüm dribling yapabilen orta saha cumhuriyet altını gibidir. Bize gelse Osimhenle aynı berbere giderler, saç sakal derken güzel bir sinerji olur 👀😍

Bence maestro alıp orta sahayı 3 lersek az gol yeriz. Üstüne birde asensio gibi birş gelirse yemede yanında yat. Ahmet kurucu da iyi yerli transfer.

Kutlu Akpınar: "Jelert'in menajeri oyuncusuyla yollar ayrılmak isteniyorsa 7 milyon euro'luk bir teklif getirebileceğini Galatasaray'a bildirdi. Ancak Okan hoca, Jelert'in takımda kalmasını istiyor."
bir bok olmaz o çocuktan o fizikle. son zamanlrın en büyük kazığı 3 5 bir şeyle çıkılabilse büyük kaar. tutuluyorsa başarısız transfer yaptık dememek içindir.

Doue nin alternatifi Jelert şeklinde bir bakış açısıyla transfer listesi umarım oluşturulmamıştır.

ahmet geldiyse yusufu da eyübe versek hoş olur. para da istemesinler hatta. maç temposu yapsın o çocuk. ciddi yetenekli ama sürekliliğe ihtiyacı var.

@Suat Kara

Agabey tam olarak aynı pozisyon olmasalarda Ahmed Kutucu-Deniz Ündav kıyaslamasını nasıl buluyorsun? Özellikle fiziksel anlamda ve şutör özellikleri çok fazla benzemiyor mu?
-dedigin gibi tam olarak benzer pozisyonlarda olmasalarda- .

fizik guclerini hold up konusunda etkili ve efektif kullanmalari disinda, sut olarak kararli tek vuruslar benzesiyor . ahmet bi tik, daha keskin ve mesafeli vuruslar da skalali diye hatirliyorum . deniz'i ilk ve en son belcika donemi izlemistim .

her ikisi de all around familya dan .

transfer netlesirse, nacizane genel bir yorum getirmeyi dusunuyorum .
velhasil , kanimca kumasi ve derinlikli skalasi genis oldugundan ileriki yillarda daha da degerlenir gibi .

saygi ve selamlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt