Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Devre arasında süre almayan oyuncu gelmesin. Kendine gelmesi 2 ayı buluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
var var teklif var renkdaş, bunu tüm muhabirler söyledi teklif yeni değil zaten. Kaç kere söylediler olmadıysa vercek yerler var diye.Yav heee
Diouf çok iyi topçu. Cafu izlenimi veriyor bana. O kanadı tek başına hücumda ve savunmada sırtlar. 20-25m Euro'lar helaldir.Baba bizim bütçemiz var, Diouf orta sahanın her yerinde oynar, ciğersiz. Göztepedekiler gibi ürkütücü fiziği var. Tam Türkiye Ligini sırtlayacak profil.
Son iki sayfayı komple silebilir miyiz diagne ile osimhen aynı cümle içerisinde falan geçiyor
Osimhenler bizi zengin edecek inşallahKüçük osimhen de epey heybetliymiş
Ha Salih oynamis ha Berkan.Salih Özcan'ı alalım
Lan bu osimhen değil mi zatenBu neymiş yav maşallahı var çocuğun
Osimhenin yegenini nerede gordun de analiz kasiyorsun yavOsimhenin yeğeni osimhenin çeyreği kadar oynasa iş yapar ya fizik falan var ama sahada nedir ne değildir bilinmez
Sangare nerde kaldı admirimHa Salih oynamis ha Berkan.
Bizde sakatlanan en az 1 aydan aşşağı gelmiyor. Sanki müthiş geniş bi kadro var. Sara yine yok, delircem
Sangare Sangareee, iyi mi bu Sangare? Hangi Sangare 'den bahsediyoruz?Sangare nerde kaldı admirim
Rapiddeki. Trabzon maçında çok beğendim 2 mactadaSangare Sangareee, iyi mi bu Sangare? Hangi Sangare 'den bahsediyoruz?
?Benim canım penisim![]()
Rizede penaltıyı kaçırıp maçı zora sokan Cagne asıl.kazma mazma, Rizede ipten aldı + bi maç daha vardı kafa golü atmıştı. Yani 6 puanı var.
He su fakir Sangare'yi diyorsun sen. Hic izlemedigim icin bilmiyorum. Geliyor olsa haberimiz olurdu.Rapiddeki. Trabzon maçında çok beğendim 2 mactada