Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle diyoruz da suan aldigimiz Ahmet'te 24 yasinda parladi. Yusuf daha 21, belki 2 sene boyle full oynadigi bir takima gitse o da 23 yasinda bizde oynayabilecek kivama gelebilir.
Yusuf şuan kötü oynuyoru geçtim pırıltı yok abi ben ondan öyle diyorum tavanı çok bişey vaat etmiyor görüntü o. 21 yaşında artık elle tutulur bişeyler vermesi lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav Dursun açıklayacaksan açıkla. Başlayacağım bankalarına da birliğine de

Kutucu kap gelir mi maç sonu?

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık Avrupa'da ekstradan 2 maç daha yapacağız. Bunları da göz önünde bulundurup derhal doğru transferler yapılmalı.

Almayın adam almayın, bekleyin 2 kuruş düşer belki. Hala yollamayın ziyech, nelson ve Yusufu. Turşusunu kurun. Sene başından beri 8-9 yabancı faydamız var. Yeter artık ya. Neyi bekliyorsunuz?

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kararımı verdim ,
YÖNETİM İSTİFA
HOCAYA ELEŞTİRİ ISLIK YAĞMURU
gol yeme hastalığına tutulduk , çok kaza yaparız böyle şampiyonluk bile gider ,
Verin yangına yoksa bunların umrunda değil hiçbirşey

Bir maç ile; Muslera bitti. Hatay maçından sonra kendine gelme maçın olacakken, tam tersinin başlangıcı olacak. Fb maçından önce eleme oynayacağız !!

Koç istese yapamazdı bunu, bu kadar zarar veremezdi. Yazıklar olsun size, defolun !!!

birazdan Ahmet kutucu görüşmelere başladık diye açıklanır.

daha avrupaya falan as kadroyla çıkıp takımı yorana da yazıklar olsun lig gidecek başlarım avrupaya bari oyuncular ligi alsınlar kendi başlarına.

Kiev maci yedeklere bakın. Besiktasin bile yedekleri daha iyi. Yazıklar olsun yönetime.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takıma 7 transfer lazım hocalık bir durum yok en az 35-40 m euro harcamazsak ligde yalan olacak.

hoca da yönetime biraz baski yapmali transfer konusunda

hocayi son maclarda pek begenmiyorum ama kadroda net kalite eksikligi var

Yönetimtabiler.webp

2 ŞUBATA KADAR VAKTİMİZ VAR

(görsel eskidir - uğraşamam güncellemeye)

Artık Avrupa'da ekstradan 2 maç daha yapacağız. Bunları da göz önüne bulundurup derhal doğru transferler yapılmalı.
Bu maçtan sonra artık Avrupa'yı düşünmeli miyiz soru işaretlerim var. RFS maçından daha kolay maçtı bu maç. Bu arada artık emin oldum devre arası kaleci değiştirmezsek bırak AL'yi lig bile elimizden gider. Kaleye gelen top 3 yenen gol 3 bu kadar da olmaz. Kaleci dediğin de biraz oyunda tutar takımını ateşler bir kurtarışla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt