Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acilen transferler durdurulmali. Okana transfer falan yapilmamali. Her seferinde memnun oldugu takimla yola devam etmeli ki görelim hocaligini

Kimi alırsan al bu oyun kurgusuyla yine gol yeriz bütün heyecanımı kaybettim

Rakibin rotasyonuna bak birde bizim rotasyon bak 3 senedir yedek kulübesine bakmaya utanıyorum bir tek 22/23 iyiydi o da tek kulvarda gittiğimiz için iyiydi.

Transferden öte takımda kesik yemesi gereken adam kesik yemiyor asıl problem bu

kaan ayhanın oynamasının bi izahı yok jelert varken

musleranın oynamasının izahı yok günay varken

keza mertens yerine batsuayili cift forvet veya yusuf demırle başlayabiliriz

ama kimse üzülmesin kalbi kırılmasın tadımız kaçmasın mentalinde kadro kurarsak iyi oyuncularda vasat görünür barış yunus gibi

Şimdi ahmet kutucu gelir adamı yedege koyar oynatmaz 40 yasındaki mertens üzülmesin diye

Bu takıma 7 transfer lazım hocalık bir durum yok en az 35-40 m euro harcamazsak ligde yalan olacak.
sıkıntı transfer değil be hocam. zaniolo zaha gibi topçular kiralık, ziyech nelsson gibi adamlar süre almıyor kimi alacağız da tüm tekniği taktiği takım oyununu düzeltecek

Mertens kaç haftadır S.O.S veriyor fiziksel olarak düştü Osimhen yalnız adamı oynuyor hiç mi yönetim bunu görmüyor YAZIKLAR OLSUN.

ilk 11 dökülüyor

rotasyona değil direkt 11’e yazılacak net isimler lazım bize. yunus munus kesebiliyorsa o isimleri kessinler.

orta sahaya ne olursa olsun sağlam bi herif sart. torreira’nın son tüketim tarihine yaklasıyoruz

Transferden öte takımda kesik yemesi gereken adam kesik yemiyor asıl problem bu

kaan ayhanın oynamasının bi izahı yok jelert varken

musleranın oynamasının izahı yok günay varken

keza mertens yerine batsuayili cift forvet veya yusuf demırle başlayabiliriz

ama kimse üzülmesin kalbi kırılmasın tadımız kaçmasın mentalinde kadro kurarsak iyi oyuncularda vasat görünür barış yunus gibi

Şimdi ahmet kutucu gelir adamı yedege koyar oynatmaz 40 yasındaki mertens üzülmesin diye

harfi harfine katılmaktayım.

Duran top antrenörü ile başlayalım transfere. Bu duran top savunmasıyla daha çok maç veririz biz.

Transfer işinden ayrı olarak da Okan hocanın artık şu saçma sapan öne geçmiş takıma hala bomboş anlamsız hızlı hücumlar denettirmemesi gerekiyor. 1 dakikada aldığımız topu 5 saniyede rakibe veriyoruz hiçbir atağı sonlandıramadan. Üst üste 5 pas yaptığımızda zaten rahat rahat pozisyon üretebiliyorken bu anlamsız hücumların hiçbir mantıklı açıklaması yok bence. Üstelik aynı saçmalıkları öne geçtiğimizde de yapıyoruz. Öne geçmişsin, zaman senin lehine ilerliyor. İndir topu yere, bak keyfine. Bunu yapmak bu kadar zor olmamalı.

Kalecisiz oynayıp +1 oyuncu sahaya atsak bundan daha kötü olmazdı.

Adsız.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt