- 16 Haziran 2010
- 204.003
- 156.055
- 6.838
[Fabrizio Romano]
Julio Enciso to Ipswich Town
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acun çıkıp yine havalı havalı sıçmık açıklamalar yaparLyonu'da yenerlerse onlar da biz de ilk 24 içerisinde kalıp Avrupa'da yakın puanlarda olacağız. Ellerine iyi koz verdik
Jens stage gibi thorsby gibi bi oyuncu lazım ön liberoyaYedekte oyuncu olsa kalacak ama yok almıyorlar da
Asil lider biziz car curt jsj Komik camia onlar da yawAcun çıkıp yine havalı havalı sıçmık açıklamalar yapar
Öyle kötüydü ama ads o zaman çok kötüydü, takım biraz daha iyi dirençli şimdilerde o da daha iyi haliyle.ads maçında bizimkiler maystro yu avret yerlerine sürdüler ama sen bilirsin
[Fabrizio Romano]
Juve gibi ölü sevici takımlar varken ne bize düşer ne fenereKarakullukçu'ya göre;
Aylardır Jonathan David'le sezon sonu sözleşmesi bitince free almak üzere ilgileniyormuşuz. Ancak bu daha çok Osimhen olmazsa B planıymış. FB de ilgileniyormuş kendisiyle.
Ancak son dönemde acaba Mikautadze'ye ayırdığımız ama alamadığımız bütçenin bir kısmını şimdiden Lille'e ödesek şimdiden alsak daha mı iyi olur diye bir fikir gelişmiş. Lille zaten bedava kaybetmek yerine ucuza ikna olur diyerek.
FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...
Sizce David için atıyorum 10m falan ödeyip şimdiden alsak Osimhen'den vazgeçsek mantıklı olur mu? Ben çok soğuk değilim bu fikre.
Hangi kadrodan bahsediyorsun takımda 1 tane yedek oyuncu yok, sağ bek yok berbat bir kalecin var, kanat oyuncun yok 38 yaşında mertens var. Hangi kadro ne kadrosu. Torreira berbat oynuyor yerine adam koyamıyorsun
Okan buruk olmasa 10 puan fark yerdi bu takım
Bizimkide Ajax yeniyor , penaltı olmasa kieve yenilecekken hemdeAsil lider biziz car curt jsj Komik camia onlar da yaw
Şaka gibi harbiden koca ilk devreyi yunus mertens barış hücum hattıyla geçirdik. Çorumspor bile daha planlıdır bu konudaTransferler yetiştirmiş olsaydın haftasonu bazı oyuncuları dinlendirebilir ajax maçına dinamik çıkardın. Her maç yunus barış mertens nasıl oynasın
4 lü sistemin canı cehenneme üstad. Bu ucube dizilişe geçtiğimizden beri burnumuz b.ktan kurtulmuyor.Daha çok:
Günay
Emerson-Skriniar-Davinson-İsmael
Gabri-Lucas
Barış-Kutucu-Yunus
Osi
olur gibi ahbım
Sever misinŞimdi panik showwww
Son derece mantıklı bir plan.Karakullukçu'ya göre;
Aylardır Jonathan David'le sezon sonu sözleşmesi bitince free almak üzere ilgileniyormuşuz. Ancak bu daha çok Osimhen olmazsa B planıymış. FB de ilgileniyormuş kendisiyle.
Ancak son dönemde acaba Mikautadze'ye ayırdığımız ama alamadığımız bütçenin bir kısmını şimdiden Lille'e ödesek şimdiden alsak daha mı iyi olur diye bir fikir gelişmiş. Lille zaten bedava kaybetmek yerine ucuza ikna olur diyerek.
FB salça olacak olmasa aslında bedava J.David almak Osimhen'e 60-70m ödemekten çok daha mantıklı. Ama işi oraya bırakırsak bizim bu transfer beceriksiziyönetim varken ya FB alır ya başka takım girer araya...
Sizce David için atıyorum 10m falan ödeyip şimdiden alsak Osimhen'den vazgeçsek mantıklı olur mu? Ben çok soğuk değilim bu fikre.
Bir yönetici de çıkıp kabahat bizim demedi. Ajaxı yenicez diyor nereye yeniyorsun yaş ortalaması 23-24 olan dinamik sistem takımını 4 tane yiyip geleceksinŞaka gibi harbiden koca ilk devreyi yunus mertens barış hücum hattıyla geçirdik. Çorumspor bile daha planlıdır bu konuda