Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratskheliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
Muradım yanlış anlamadıysam önerin Vinicius Junior 👀😍

Acayip sinirliyim toparlanma maçımız rezilliğe dönüştü acilen kol kesmeli başka bir dönüşü yok artık bu oyun sisteminin kaybettik o rüzgarı

Osimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratshkeliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
Osimhende tabiki sorun yok , maçta bulunmayan martens ve yunus sayesinde böyle göründü, takımda alternatif kanat hücumcu olmayınca her maçta yunus, Barış martens üçlüsünden en az ikisi cuvallıyor , Osimhen'i beğenmeyen batshuayi izlesin

Levent Tüzemen:

"Galatasaray normalde transfer yapacaktı ama maç sonu bazı yöneticilerle konuştum bu sayı [emoji6]'e çıktı. Galatasaray tam [emoji6] transfer yapacak."
Tamam transfer gerekli diyoruz ama 41 de çok mu olur acaba 🤔

1737487591449.webp

Fena da olmaz aslında ama bilemedim :uiyy:

Napcak bu taraftar?!

Tam atak sürekliliği sağlıyoruz kaan bey bomboş buna top atıyor gidiyor bomboş pozisyonda rakibe top veriyor 5 dakika boğuyorlar bizi golu yiyoruz

bu kaçıncı ya

yediği gollere değinmiyorum bile!

muslera rezil rüsva etti hem bizi hem kendini

bu taraftar tepkisini daha nasıl gösterecek!

19 maçta 60 puan alabilecek hoca söyler misin reis
Bu ligde maç kaybetmek değil puan kaybetmek ayıp. Sanchez, oshimen, mertens, Torreira, Barış bu 5 oyuncu haksız rekabet sebebidir, bu lig için. Galatasaray bu lig için çok çok fazla; en yakın rakibin bile berbat.. o yüzden 19 maçta topladığın puana değil kaybettiğin puana bakacaksın.. İcardi, müslera, Abdülkerim, Yunus gibi oyuncuları saymadım… dolayısıyla da o 60 puan topçuların karakterli olmasına yazar, kaybedilen puanlar ise yorulan takıma müdahale etmeyi bilmeyen, takıma uyumlu ekleme yapmayan yönetime sahip çıkan, hatasında sürekli ısrar eden ve lig sonuncusu karşında takımı motive edemeyen hocaya yazar..

Ua zerre kadar sevmem ama sonuna kadar haklı. Özellikle Muslerayı ıslıklayanlar hakkında

Muslera'yı ıslıklamanın doğru olmadığı konusunda haklı ama ıslıklayanlar hakkında haklı değil. Biletler ve kombineler pahalıymış. Paralı taraftar ıslıklıyormuş falan. Sanki biletler bedava olsa ıslıklanmayacaktı bugün. Yine çıkacaktı bir miktar ıslıklayan. Aylardır sosyal medyada Muslera aşağı Muslera yukarı konuşanlar çok mu zengin? Htalks'taki GS'li her maçtan sonra Muslera'ya sallayan çocuk çok mu zengin?

Osimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratskheliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
Biraz katılıyorum bizim kanatlar tadic gibi asistçi değil, osimhene hep zor toplar geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt