Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muradım yanlış anlamadıysam önerin Vinicius JuniorOsimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratskheliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
zenginler ıslıklamışBu ne diyor yahu)))))))
Tanerim 640 - 637 yani 3 transfer mi yapacağızLevent Tüzemen:
"Galatasaray normaldetransfer yapacaktı ama maç sonu bazı yöneticilerle konuştum bu sayı [emoji6
]'e çıktı. Galatasaray tam [emoji6
] transfer yapacak."
0 uyum olurPeki Osimhen olsa bile onunla beraber J.David gelse ne dersiniz? Icardi'nin durumu da belirsiz seneye. Uyumlu olurlar mı? (Tabi o durumda Bats'ın gitmesi gerekir)
Osimhende tabiki sorun yok , maçta bulunmayan martens ve yunus sayesinde böyle göründü, takımda alternatif kanat hücumcu olmayınca her maçta yunus, Barış martens üçlüsünden en az ikisi cuvallıyor , Osimhen'i beğenmeyen batshuayi izlesinOsimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratshkeliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
Tamam transfer gerekli diyoruz ama 41 de çok mu olur acabaLevent Tüzemen:
"Galatasaray normaldetransfer yapacaktı ama maç sonu bazı yöneticilerle konuştum bu sayı [emoji6
]'e çıktı. Galatasaray tam [emoji6
] transfer yapacak."

Aynen Aziz'imMuradım yanlış anlamadıysam önerin Vinicius Junior![]()
Gayet doğru bir yazı.
oyunu ortadan kuracagız bekler cakılı kalsınEmerson defansifmis jakobsta aynı bu 2 bekle nasıl hücum edecez. Biz ne yazikki bu hocayla eziyet cekecez sezon sonuna kadar
Bu ligde maç kaybetmek değil puan kaybetmek ayıp. Sanchez, oshimen, mertens, Torreira, Barış bu 5 oyuncu haksız rekabet sebebidir, bu lig için. Galatasaray bu lig için çok çok fazla; en yakın rakibin bile berbat.. o yüzden 19 maçta topladığın puana değil kaybettiğin puana bakacaksın.. İcardi, müslera, Abdülkerim, Yunus gibi oyuncuları saymadım… dolayısıyla da o 60 puan topçuların karakterli olmasına yazar, kaybedilen puanlar ise yorulan takıma müdahale etmeyi bilmeyen, takıma uyumlu ekleme yapmayan yönetime sahip çıkan, hatasında sürekli ısrar eden ve lig sonuncusu karşında takımı motive edemeyen hocaya yazar..19 maçta 60 puan alabilecek hoca söyler misin reis
Ua zerre kadar sevmem ama sonuna kadar haklı. Özellikle Muslerayı ıslıklayanlar hakkında
Biraz katılıyorum bizim kanatlar tadic gibi asistçi değil, osimhene hep zor toplar geliyorOsimhen'de bence 1 sıkıntı yok takımın oyununda ve oyun isteğinde sıkıntı var.Yarın hadi diyelim Haaland'ı veya Mbappe'yi getirdin o da bu tarz 1'ine dönüşecek.Napoli'de o olay olmadan önce Kvaratskheliayla beraber iyi anlaşıp iyi de oynuyolardı..
zenginler ıslıklamış
özür dileriz musleradan