Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertensin yerine adam bulamayız devrede

maalesef sene sonuna kalmalı

Mertensin yine baya katkisi oldu bu sezon. Ama evet yedekten girse artik daha iyi olurdu.
9.5 konusunda halen nasıl geç kalıyoruz anlamıyorum Osimhen yakında ben gidiyorum derse şaşırmam bu adama top taşıyamıyoruz geçen sene Icardi'ye böyle oluyordu yani 10 numara işine gereken önem verilmedi.

Torreyra da tepki göstermiş
Haklılar böyle yavşak bir kitle olamaz

Şampiyonluk gitti
Eleştiri kültürü
Burası Gs demeye devam edin
Zaten 1 sezon şampiyon olunmazsa futbolla ilişiğiniz kalmaz iyi gün taraftarları
zaten 3 senedir aşırı sıktı futbol bu senede şampiyon olalım 2 sene ara verelim 10.luğa fln okeyim başakşehir ts fln olsun şampiyon

cumadan beri domuz gribiyle uğraşıyorum

dedim 1 hafta evde kalırım

zehir oldu zehir herşey

en kötüsü fb şampiyonluğunu kabulleniş oldu

Çok geçmiş olsun.

Herkes hasta bu ara.

Vallahi kafa tatiline ihtiyacımız var toptan.

Şu şampiyonluğu bu fitne fücürcü şikecilere asla vermemeliyiz geçen sezon başından beri anamız ağladı.

Ben seneye salacağım artık da önce 5. Yıldızı monte etmezsek taraftarı takımı bize de yazıklar olsun.

Safları sıklaştıralım

Sagbekin yok
Stoper yedegin yok
Solbek yedigin yok
Orta saha yedigin yok
Sag kanat yedigin yok
10 numara yedigin yok
Forvet yedigin yok

Nasil planlama abi bu, Okan hoca felaket bir transfler planlamasi yapmis.

muslera etkisi çok büyük bir oyuncu saha ve saha dışında.. çok kişinin performansı etkilenecektir olumsuz olarak..
Hah işte ben de bunu diyorum. Takım güney Amerikali dolu. Biraz sineye çekmek lazım. Eleştiri olur ama 13 senelik bir mazisi olan biri. Isliklamak hoş değil. Bu sezon iyi değil net. Okan hoca da burada devreye girmesi lazım çek kenara yiprattirma oyuncunu.

hoca 3lüye dönmek icin takımdan 5-6 oyuncunun sakatlanmasını bekliyor sanırım

Dedigin adamlar olsa daha rahat kazaniriz evet. Ama bu durumda bile böyle maclar cikar hocanin tercihleriyle. Bugünkü maci 3:1 den sonra kurtarmak icin yazdigin oyunculara gerekmez. Her türlü koparman lazim. Burda artik is hocaya düsüyor.
Şu takım oyunu tutmayı yıllardır öğrenemedi, Ligde idare eder ama Avrupada başarı gelmez böyle. Okan hoca kendini geliştirmek istiyorsa oyunculara bunu öğretmeli, her maç 90 dakika atak oynanmaz yahu az biraz skoru tutacak oyunu oynayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt