Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçini ferah tut çocuk, ferah tut. Her nefes bir umuttur ve her gülüşün… sen umutsun, içinde barındırdığın, aşkla barındırdığın, heyecanla barındırdığın “iyilik”le umutsun… bırak şarkılarımız haykırsın sarı ve kırmızıyı.. sarı ve kırmızı taçlandırsın umudu… inandık, başardık; bu sefer inanmak için başaracaz… inatla ve tebessümünle çocuk.. hadi gül ve mırılda sarı kırmızılı şarkıyı… içini ferah tut.. olur mu?

Takim tartisma konusu yok mu? Transferle ilgili gelisme var mi diye konuya giriyorum. Sayfalarca ilerliyorum bi haber gorur muyum diye, tek gordugum futbolculara, teknik direktore, yonetime elestiri yagmuru. Evet elestirelim de transfer konusunda mi elestirelim? Yok mu o is icin baska konu? Burasi sadece transfer haberleri ve takima yapilacak transferlerle ilgili yorumlar icin kullanilsa olmaz mi?

9.5 konusunda halen nasıl geç kalıyoruz anlamıyorum Osimhen yakında ben gidiyorum derse şaşırmam bu adama top taşıyamıyoruz geçen sene Icardi'ye böyle oluyordu yani 10 numara işine gereken önem verilmedi.
Aslinda 9,5 alacan ve saranin yanina güclü bi 6 alacan en büyük eksikler bunlar. 6 noyu kimse göremiyor ama örnek olarak sunu söyleyim orta sahamiz yok gibiydi bugün. Sag bekde önemli ama hoca daha kendi bilmiyor 3lümü 4lümü diye. 3lü oynarsa skriniar gibi stoper daha önmeli olur tabiki.

Herşeye yetkili kişi, hiçbirşeyden sorumlu değil ama!
12 kişiylemi oynayacağız diye dalga geçiyordu şimdi kadroyu güçlendirmemiz lazım diyor!!!!

senin çapın bu takımın büyüklüğünde değil okaaaan!

kerem aktürkoglu geri gelsin

Takim tartisma konusu yok mu? Transferle ilgili gelisme var mi diye konuya giriyorum. Sayfalarca ilerliyorum bi haber gorur muyum diye, tek gordugum futbolculara, teknik direktore, yonetime elestiri yagmuru. Evet elestirelim de transfer konusunda mi elestirelim? Yok mu o is icin baska konu? Burasi sadece transfer haberleri ve takima yapilacak transferlerle ilgili yorumlar icin kullanilsa olmaz mi?
Yok

bu maçta o kadar xg yoktur üstat. hatay maçı mı bu
Şimdi baktım dediğim rakamlar.
1737490496989.webp

Sagbekin yok
Stoper yedegin yok
Solbek yedigin yok
Orta saha yedigin yok
Sag kanat yedigin yok
10 numara yedigin yok
Forvet yedigin yok

Nasil planlama abi bu, Okan hoca felaket bir transfler planlamasi yapmis.
Okan buruk ve cenk ergün iş birliği.
Tabi simitçi ve bantçı yardımıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt