Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.385
- 14.336
- 1.398
angel correa kağıt üstünde kolay bi transfer gibi duruyordu ancak onunda zor olduğunu ortada var bi sıkıntılar bakalım günün sonunda sadece ahmed ile bitirmeyiz umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilginçmiş. şu maça bakınca hiç de üretebildik diyemiyorum aslındaŞimdi baktım dediğim rakamlar.
Osimhen 6 pastan filan ıskaladı baya var aslında.ilginçmiş. şu maça bakınca hiç de üretebildik diyemiyorum aslında
hic degilse kazanma ihtimalimiz artar
zaten gol yiyoz
Takım hangi halde ? 6 puan farkla lider.bi etkisi olsa takım bu halde olmaz zaten
siz sanmıyor musunz oyuncular birbirlerine sövmüyor , her malca gol yediklerinde tüm takım musleraya ana avrad gidiyordur merak etmeyin
Doğru fakat o oyuncuları alan ve hala oynatan hoca0.98 xG'den 3 gol yiyoruz 3.34 xG'den 3 gol atıyoruz bu takımın sorunu hoca filan değil bu takımın sorunu bazı oyuncularda.
İşte hocaya kızdığım konu burada Başak maçından sonra çık yönetimi ortaya at ya da maçlarda kim sürekli hata yapıyorsa kes at bazı şeylerde sert olmalıydı.Doğru fakat o oyuncuları alan ve hala oynatan hoca
Sadece transfer konusu değil burası, öyle olsa 4,5 sayfa ilerlemez konu , burayı yönetici gazeteci futbolcu herkes okuyor , dolayısıyla eleştiriler kritikler istişareler herşey burada yapılıyorTakim tartisma konusu yok mu? Transferle ilgili gelisme var mi diye konuya giriyorum. Sayfalarca ilerliyorum bi haber gorur muyum diye, tek gordugum futbolculara, teknik direktore, yonetime elestiri yagmuru. Evet elestirelim de transfer konusunda mi elestirelim? Yok mu o is icin baska konu? Burasi sadece transfer haberleri ve takima yapilacak transferlerle ilgili yorumlar icin kullanilsa olmaz mi?
Sparta Prag daki Nedved neydi öyle beTorreira 109 maçın 104'ünde ilk 11
Nedved'mi lan bu , ne ara dinlenecek
Konya puan kaybını bekliyorlardır.Lan dün 24 saatte ahmet belli olur denmedi mi? Neyi bekliyorsunuz bari konya maçında oynayacak adam olsun
Kazayla ajaxı yenersek sular durulur diye beklemiyorlarsa bişey bilmiyorumKonya puan kaybını bekliyorlardır.
Sonrasında 5 transfer 6'ya çıkacak toplu indirim uygulanacakmış.
Korkmuyor değilim.Kazayla ajaxı yenersek sular durulur diye beklemiyorlarsa bişey bilmiyorum
Topçudan net şekilde anlamıyor. Sportif direktör şartOkan hoca transferden anlamiyor
ispatlanmis oldu
Menajerlerin kucağına oturduk hocalık pek durum yok adam Bissaka istedi Doue istedi gittiler Jelert aldılar.Okan hoca transferden anlamiyor
ispatlanmis oldu