Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk Galatasaray tarihinin en kötü hocasıdır!
O kadar da değil...
84fdf53f31f3519c621cf280bb351386.jpg

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan hocayı elestirmekle hocaligina hakaret etmek arasında bir sınır olmalı.Dün kazanmamız gereken bir maçtı kazanamadık ama biten birşey de yok.Okan hocayi eleştiri kısmına gelirsek lig ve Avrupa'yı birbirinden ayırmalı takım 70 den sonra oyundan düşüyor.Ayrica bu kroniklesmeye başladı transfer döneminde eğer tempolu yaşı 30 a dayanmamis oyuncular almazsak bu daha da sıkıntı yaratacak.Recete belli Sara gibi Marcao gibi Barış Alper Yunus gibi yaşı birbirine yakın oyunculara yonelmeliyiz.Hem yaşı ilerleyen oyuncularla sahaya çıkıp Mertens ve Muslera örneği gibi hemde dar kadroyla mücadele edemeyiz.

İcardi olacaktı da bu Yunus Abdul Barış böyle gevşek gevşek oynayacaklardı hey yavrum hey

Mertens bölgesine iyi olabilir. Bana göre teşhis yanlış 3'lüye dönme teşhisi konmadığı sürecek Avrupa'da başarı bizim için zor. Ahmet Kutucu Kap perşembe günü gelecek sanırım. Yönetim herhalde başkan hastanedeyken işlevini kaybediyor.

Kim acaba? 4'lü oynayacaksak bence Skriniar transferi de mantıksız hava toplarında gerçi kendisi gibi birine çok ihtiyacımız var ama 4'lü de sol ayaklı, hava toplarında çok iyi, önde oynayan, sert biri daha iyi olurdu.

Kötü oyun bir yana takimin fizik gücü de yerlerde

Dün rakip 115 kosarken biz sadece 105 kostuk

65-70‘ten sonra pilimiz bitmisti

Rakip elini kolunu sallaya sallaya pas yapiyor yari sahamizda, bizim takim sadece yürüyor. Hic isirgan degiliz.
Burada yedeklerin etkisi devreye giriyor.

Demirbay kaplumbağasıyla, bats uyuşuğunun olduğu oyunda bu normal.
Heriflerin oyuna soktuğu adam defansa gelip top topluyor sonra ileri koşup kafayla gol atıyor.
Keza diğer soktukları bebeler de aynı alan kaptıyordu sürekli.
Bizde jelert dışında bu işi yapan yok. O da 5 dakikalığına giriyor.

Mertens bölgesine iyi olabilir. Bana göre teşhis yanlış 3'lüye dönme teşhisi konmadığı sürecek Avrupa'da başarı bizim için zor. Ahmet Kutucu Kap perşembe günü gelecek sanırım. Yönetim herhalde başkan hastanedeyken işlevini kaybediyor.

Kim acaba? 4'lü oynayacaksak bence Skriniar transferi de mantıksız hava toplarında gerçi kendisi gibi birine çok ihtiyacımız var ama 4'lü de sol ayaklı, hava toplarında çok iyi, önde oynayan, sert biri daha iyi olurdu.

Kutucu

3lüye döndüğümüzde barış kanat bek oynayacak. Barışın yerine birini alabileceklerini düşünüyor musun.

O nedenle yine bir bölge kısırlaşacak.Diğer kanat da yunus oynatır.

O nedenle 3lü bizim için intihar ile eşit.

Barışı ileride kullanabilmek adına beklerden topu ileriye taşıyabilen iyi birini bulup defansı da zora sokmamak lazım.
Stopere de acilen bir sol stoper bakılmalı. Defans yapabilen sol stoper.

Kalanına Ahmet ve asensio bile olur. Sallai de var dengeli bir takım oluruz en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt