Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korkudan kimsede şimdiye kadar soramadi neden 3lu iyi giderken 4lu sisteme döndünüz diye

3lüye döndüğümüzde barış kanat bek oynayacak. Barışın yerine birini alabileceklerini düşünüyor musun.

O nedenle yine bir bölge kısırlaşacak.Diğer kanat da yunus oynatır.

O nedenle 3lü bizim için intihar ile eşit.

Barışı ileride kullanabilmek adına beklerden topu ileriye taşıyabilen iyi birini bulup defansı da zora sokmamak lazım.
Stopere de acilen bir sol stoper bakılmalı. Defans yapabilen sol stoper.

Kalanına Ahmet ve asensio bile olur. Sallai de var dengeli bir takım oluruz en azından.
3'lü de bir kanat bek Barış birinde de Jacobs gibi biri dengeli olacaktır. Ligde bir kere çok daha rahat sonuca gideriz. Avrupa'da da 3-4-1-2 yerine 3-5-2 yapabiliriz daha iyi tutmak adına. Bu sene en iyi maçlarımız hep 3'lü ile.

3'lü de bir kanat bek Barış birinde de Jacobs gibi biri dengeli olacaktır. Ligde bir kere çok daha rahat sonuca gideriz. Avrupa'da da 3-4-1-2 yerine 3-5-2 yapabiliriz daha iyi tutmak adına. Bu sene en iyi maçlarımız hep 3'lü ile.
Hoca sorunun nerde olduğunu göremiyor bence yanlışta ısrar etme sebebide bu ,sorunun ne olduğunu görse değiştirmeye çalışır diye dusunuyorum

Conte salak değil geçelim napoli işini.Buongiorno sezonu kapatmadı jesus da iyi oynuyor gayet +1 almaları lazım da martta form tutacak adama 4-5 verip max 200 dakika oynatacak kadar enayi değil adamlar

muslera

sanchez - skriniar - apo

torriera

barış -------------sara-------------- jakobs

yunus -------- mertens

osimhen​

böyle güzel oynuyorduk yaw. şuna geri dönelim bence.

2 sene şampiyonluk sonrası 3. sene en zor sene çünkü futbolcularda tabiri mazur görün bir popo kalkıklığı, bir doymuşluk dolayısıyla motivasyon düşüklüğü oluyor. Sezon başında da Erden Timur'un transferden ziyade asıl Florya'da motivasyon konusunda arayacağımızı belirtmiştim çünkü ekstra zor oluyor 3. senelerde. Bu sene sonunda sonuçtan bağımsız tekrar bir yapılanma şart mesela o yüzden sezon sonunda teklif olan oyuncuları iyi paraya satıp yeniden yapılanmalıyız kadro koruma olayına girersek gelecek sene hiç götüremeyiz bu dünyanın her büyük kulübünde yaşanan bir süreç bence.

Ben formasyonla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum..3 ana problem var

1. Aşırı derecede bireysel hata yapıyoruz. Tüm gollerimizde kesin bir sicis hikayesi var..Dün 3 gol yedik yine aynı Jakobs oradan nasıl müsaade etti ? Davinson nasil vurdurdu ? Muslera zaten ayrı bir hikaye bu sezon..

2.:Hocanın pres oyununun bokunu çıkarması .. 2. Devreler geri donemiyoruz yorgunluktan takım belli ki bu tempoyu kaldırabilecek seviyede idman yapmıyor hoca EPL temposu bekliyor bizimkilerden

3. Bitiricilik hususunda aşırı beceriksiziz ve maalesef ligdeki rakibimiz bu konuda bizden çok daha iyi

Hoca sorunun nerde olduğunu göremiyor bence yanlışta ısrar etme sebebide bu ,sorunun ne olduğunu görse değiştirmeye çalışır diye dusunuyorum
Sezon başı gördü değiştirdi. Hoca özellikle transfer sezonlarında kafası sahada olmuyor böyle olunca da hata üstüne hata yapmaya başlıyor. Hatay maçının 2. yarısında da gördü mesela 2. yarıya doğru değişiklikler yaparak çıkmıştı mesela 3'lüye dönerek. Şu an kararsızlık yaşıyor bu da direk sahaya yansıyor.

Kayodeyi bile 16 opsiyonla kiralamış fiorentina.Emersonu gidip 13 opsiyonla falan kiralayın da az yangın yapalım bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt