Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir tane orta saha transferi ile avrupa ve ligi rahat götürürüz ama bunu görebilecek bir akil yok kulüpte

millet burada kafayi yemis transfer diye

bir tane orta saha al ve keyfine bak abi

bu kadar zor degil bu

Anlık bizim muhabir ve yönetim şu şekilde saklanıyorlar yarına kadar 1 tane tweet atmazlar kuma kafalarını gömdüklerini sanarlar.
9c6ie5a.jpg

Stoper alacaksak kesinlikle kiralık olmalı fener gibi bonservis vermek büyük yanlış ve aptallık

Bana sallayan ulema şahıslar hiç yönetime sallamasın. Siz en kötüsünü hakediyorsunuz. Fenerbahçe camiasını tebrik ediyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce de demiştim. Bu yönetim düğün günü gelin evine gelini almaya gitse oradan bile eli boş döner. Gelini kim alacak? kavgası yaparlar.

Bu kadar beceriksiz yönetim görmedik herhalde tarihte.

Ilgilendiğimiz adamlar haftalarca gündemde herkes her ayrıntıyı yazıyor ne teklif verdik ne cevap aldık tek tek anlatılıyor herşey ortada.

Sonra bu haftalar süren olay bir şekilde başarısızlıkla sonuçlanıyor.

Bir bakıyorsun zart diye oyuncu başka klüpte, ve olay bittiği anda haber düşüyor. Hiç konuşulmadan bir anda. Olması gerektiği gibi.

50 kilometre öteden Ahmet'i, burnumuzun önünden Ereni alamayanlardan transfer bekliyoruz Fransa'dan İtalya'dan falan 😁

Abi niye bu haldeyiz ya. Koskoca camia en fazla taraftar bizde en fazla başarı bizde kupa bizde gelir bizde.

Ama takımı yönetecek iki tane adam çıkmıyor Özbek kim Hatip kim bu kadar sıradan ve beceriksiz adamların ne işi var bu camiada.

Adamlar her yöneticiye bi futbolcunun maaş bonservisini ödetiyor. Yıllık 10 civari maaşa anlaşmışlardır en az. Ama açıklamayacakları gibi bize kontratlarda hile yapıyorsunuz suçlaması yapacaklar.

kap bildirimini bile davulla zurnayla yapanlara ders olsun. 6 puan öndeysek yönetim rezilliklerine ragmen okan hoca ve futbolcularin üstün gayretiyle öndeyiz. her seye ragmen en acil sekilde transferlere ihtiyacimiz olmasina ragmen 13 ocak'ta acilan transfer döneminde 22 ocak olmasina ragmen oyuncu getiremediler.

Yemeyecekleri cezayi neden konusup burada parmaklarımizi yoralım ki ? Normal konusmamamiz
Bu konuda bir lobi faaliyeti olmayınca normal tabi. Hiç bir ligde bir takımı satın alan sermaye grubunun bu kadar fevri para harcamasına izin verilmiyor. Türkiye'den zaten umudum yok ancak UEFA turnuvalarına katıldıkları için oradaki rekabeti ilgilendiren bir durum var. İnceleme başlatılması bile bir şeydir. Daimi başarısız oldukları için kimsenin dikkatini çekmiyor.

Ben böyle bi beyinsizlik görmedim zaten az gol yiyorlar üstüne iki tane daha alıp dünya para verecekler anlamadılar hâlâ çalım işlerinin bir halta yaramadığını bu kafayla 10 yıl daha şampiyon olamazlar bütün bunlardan daha ilginç olanı da bizim taraftarın panikleyip tepki vermesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt