Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.825
- 59.268
- 3.423
ahmedi bugün açıklayın da bari ctesi kadroda olsun rezil adamlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dikkat edelim de rakibin kadrosunda olmasın bu yönetim varken belli olmaz.ahmedi bugün açıklayın da bari ctesi kadroda olsun rezil adamlar
O zaman niye bitmiş gibi Galatasaray'a hayırlı olsun yazıyorsun derler adama. Tiksiniyorum yav bunlardan.Emojiler nerde Ali Naci bu sefer unutmuşsun.
Yaw biz espri falan yapıyoruz da eski futbolcular katıldıkları tüm programlarda bu mağara muhabbetini onayliyorlarU17 denilen Osimhenin akrabasi da buymus rahat bir 34 fln var bu herif
Ekli dosyayı görüntüle 275864
Onuda Beşiktaş alirahmedi bugün açıklayın da bari ctesi kadroda olsun rezil adamlar
6 puan öndeyiz yenilgisiz gidiyoruz diye geziniyorlar o sebepten dolayı onlara göre takım süper.harbi o niye aciklanmadi hala? Bizim yönetim neden bu kadar rahat?
Okan hoca ve Erden Timur olmasaydı hiç var olmayacak adamlar şu an başkanlık yapıyor fıkra bu kadar....Dursun Özbek yönetimine neden güveniliyordu ki, bildiğimiz Dursun Özbek işte. Daha geçen yazdım, osi işi olmasa her yer yönetim istifa diye inliyordu.
Acele etme kral daha bitmedi dönem. Nelsson bir yere kiralık opsiyonlu gidecektir.Eeeee! Nelson'un kıymetini bilin, devre arası millet Nelson gibi oyuncu bulma derdinde. Bari onu gönderip dımdızlak kalmadık zamanında Gomis'i gönderip forvetsiz kaldığımız gibi