Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu calım falan degil, carlos atletik hızlı, skriniar havadan saglam, lider stoper. Carlosun durumunu bilmiyorum ama ikisi son derece etkili bir ikili. Forma girerlerse dünya capında bir ikili olur.
Hic fakir avuntusuna gerek yok. Net olarak beceriksiz bir yönetim var. Son yıllarda niyetlenip alabildigimiz oyuncu %10 falandır. Yarısını da öyle böyle kaptırdık.
Oguz'u alabilmiş olsalar su an Yunus'u dinlendirebilirdik.
Kutucu da açıklanmadı ise o da fenere gidiyordur ve işin acı tarafı buna kimse şaşırmaz.
İllaki transfer olacaktır ama yöneticilerimiz beceriksiz bu artık heralde herkes için netleşmiştir. İyi transfer olursa da tesaduftur. Osimhen gibi bir mucize olmadıgı surece bu dakikadan sonra bişey basarabileceklerini sanmıyorum.
Muhtemelen biz 4 lu devam edecegiz o yuzden stoperden vazgectik sag bek alacagız diyecekler.
Maalesef haftasonu konya macı bi sekilde iyi sonuclanmazsa sampiyonluk nisan ayında gitmiş olur. Gelecek transferlerden de bu sezon bir tanesi bile 11 de oynamaz görürsünüz.

Kutucu işi uzarsa o da gider bir yere yabancıların alternatifi bol yerlilerin yok. Oğuz Aydın isine dönmesin bari sunu becerin. Çocuk gsli eyüp başkanı gsli bir zahmet becerin yani

Transfer işlerinde Cenk Ergün yerine Abdullah Kavukçu geldiyse benim de profil fotoğrafımı değiştirme zamanım gelmiş demektir.

dwdw.webp

14 Aralık 2023 - Dursun Özbek: "En kısa sürede sol bek transferini halledeceğiz."
.
.
.
.
.
.2 ay geçti
.
.
.
.

8 Şubat 2024 - Köhn açıklandı.

Transfer çalımı olup ta iyi çıkan pek görmedim Mehmet Topuz alper potuk mert hakan Muriç Zaha falan hiçbiri bekleneni veremedi asıl tepki verilmesi gereken bu işlerin davul zurnayla yapılmaması gerektiği gizli olur bu işler yoksa fbnin yaptığı mallıktan başka birşey değil elinde djiku var çağlar var Carlosu almışsın bi de tutup dünya para verip skriniar alıyorsun sırf rakibim almasın çalım atayım güleyim diye aynen böyle kandırsınlar kendilerini tatmin etsinler sezon sonu görürüz kupa kimin elinde havaya kalkacak

Transfer çalımı olup ta iyi çıkan pek görmedim Mehmet Topuz alper potuk mert hakan Muriç Zaha falan hiçbiri bekleneni veremedi asıl tepki verilmesi gereken bu işlerin davul zurnayla yapılmaması gerektiği gizli olur bu işler yoksa fbnin yaptığı mallıktan başka birşey değil elinde djiku var çağlar var Carlosu almışsın bi de tutup dünya para verip skriniar alıyorsun sırf rakibim almasın çalım atayım güleyim diye aynen böyle kandırsınlar kendilerini tatmin etsinler sezon sonu görürüz kupa kimin elinde havaya kalkacak

Bu transferin zamanlaması beklenmiş belli ki. Dün ortam gerildi, bu hamle ile üstüne benzin dökmeye çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt