- 1 Mayıs 2018
- 57.834
- 48.610
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birsey bildigi yok bunun ya artist. Yangindan beslenen biri.Uğur'un söylediği İbrahim Hatipoğlu dün stadda Skriniar bitti diye önüne gelen herkese söylüyormuş.
Yalan yanlış olduğunu nerden biliyorsun resmiyette bir şey mi var ya da senin onayından mı geçiyor onu anlamadım 1.5 aydır gece gündüz bitti denilen adam bile gelmiyor o zaman diğer haberlerin %1 ihtimal bile olsa doğru olma ihtimali vardır.O zaman öyle söyle yalan yanlış haberler üzerinden gitme ki net anlaşılsın. İşler iyi gidiyorken de yap ki samimi olsun.
allah kahretmesin böyle bi pasta falanda kesildi dimi bende pasta pasta ne diyor millet diyrdum...
Sevmez misin üstadallah kahretmesin böyle bi pasta falanda kesildi dimi bende pasta pasta ne diyor millet diyrdum...
MUTLU FIRIN TEŞEKKÜRLER
Fb asensioyu da alır tamamen bizi rams parkta yenme üzerine kadro kurmaya çalışıyorlar 23 şubat günü erkek gibi oynamayan topçuyu bu taraftar affetmez
Başından beri en mantıklı olanı bu defalarca dedim maestroyu al sarayı Mertens yerine ön tarağa çek kaleye yakın oynat diye herkez karşı çıktı bu takımın el frenlerinden bietaneside Mertens ve kimse farkında değil bunun
Zaten içimizdeki tek kuşku skoru koruyamama meselesi yüzünden.Yine de yeneriz bunları. Ama Şampiyonluğu düşmüş takımlara karşı kaybedeceğimiz puanlarla veririz bu gidişle.
İstemek hakları zaten sahiplerinin paraya ihtiyacı yok tok satıcı olacaklar 16'dan açsalar 12 civarına istersek biter.Romulo için Göztepe 16 milyon euro istiyomuş.Yerine alacakları oyuncu hazırmış.Beşiktaş 8 milyon euro teklif etmiş.Kabul etmemişlerBatshuayi'yi Arabistan'a satıp alabiliriz..