Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse, iyi forumlar herkese, kısa bir mola.
Im Out GIF

Avrupayı falan sallayın lig şampiyonluğu herşeyden değerli. 6 puan + ikili averaj avantajımız var şikecilerle berabere kalsak bile +3 beraberlik hakkı demek bu gerekli transferleri yaparsak şikecilerin kimi aldığının bir önemi yok.

Her işte bir hayır vardır diyeceğiz. Son 2 maçı kazansak, yönetim, hoca ve futbolcular çok rahat takılacaklardı. Şimdi tehlikenin ve eksiklerin farkındalar.

Biz Allah'ın sevdiği takımız. Hemen bizim düzelmemiz için uyarıyı verdi valla.

Benim düşüncem bu.

Bundan daha kötü olmayız artık.

Her işte bir hayır vardır diyeceğiz. Son 2 maçı kazansak, yönetim, hoca ve futbolcular çok rahat takılacaklardı. Şimdi tehlikenin ve eksiklerin farkındalar.

Biz Allah'ın sevdiği takımız. Hemen bizim düzelmemiz için uyarıyı verdi valla.

Benim düşüncem bu.

Bundan daha kötü olmayız artıı.
O yönden mutluyum Kiev maçını kazanmamalıyız demiştim çünkü paspas altına ittirilemeyecek kadar çok sorun var.

Çok iyi bir kanat forvet alırsak,sara da geri dönerse bu ligi rahat rahat alırız.

Net söylüyorum Kutucu ve Ariasa okeyim beklentimi asla yükseltmem bunlar varken. Bide normal bir sağ bek alırlarsa ultra başarılı derim bunlara. Mevcut takım bunlarla yine rahat şamp olur. Sonraki ilk iş Yeni sezona başlamadan bunları pakatleyip göndermek.

Feneri kale almıyorum eninde sonunda sağlam patlayacaklar bu kadar çok transfer hali hazırda yarım yamalak olan düzeninde bozar Bize gelince bu takımın stopere ihtiyacı yok

Sağ bek
6 numara
Kutucu bizi şampiyon yapar

Günay
Transfer Davinson Abdülkerim Jakobs
Transfer Torreira
Yunus Sara Ahmet
Osimhen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt