Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pasta da ki o sene bu sene sözü tarafımızdan taş taş muhapbetiydi fener için
onu bile düşünememiş hatipgiller

Haluk kadar yanar döneri yoktur. Özür falan geçsin bu işleri. Hep aynı şeyi yapıyor, işler yolundaysa yönetimin tarafında, tersi olunca taraftarın yanında. Daha 2 hafta olmadı çıkıp taraftara laf sokuyordu aklınca. Transfer manyaklığı varmış da bilmem neymiş. Ne oldu şimdi taraftar gibi düşünmeye mi başladın?

Çıktığı programdaki insanlar bile kendisi için fikir sahibi olmaya yeter de artar.

Skriniarı o paralara istemezdim stoper mi kalmadı ya

Toreira,midsjo,ndombele,berkan,demirbay,sergio

Garibim sara da bir süre sonra düşecek

İsimler gördüğün gibi hep değişmiş ama orta sahadaki o kocaman boşluk hep baki kalmış

Sorun isimlerde değil

Fbde fred isonıun oyununda ligi hop hop hoplatırken mou oyununda maldonadoya döndü

Sen bir ortasahanı 3 senedir rakip kaleciye prese yolluyosun kaptırmadıkları,pasla çıktıkları,uzun vurdukları her topta os da bir kişi eksiksin,dönen topu da alamıyosun çünkü -1 sin

Hoca sorun hocaaaaaa

Hocamız yok
Hocanın sistemi şu an yetersiz olduğu için sürekli yeni ve üst düzey futbolcu eklemesi yapmamız lazım..

Buradaki bazı arkadaşlar zaten Skriniarı istemiyordum oh iyi oldu modunda takılıyorlar da sorun X ya da Y isim değil. Transfer komitemizin kimseyi ikna edemiyor olması. Skriniar olmadı oh diyerek daha iyi biri falan mı gelecek yani neye göre seviniyorsunuz :)

1737552391076.webp

Şampiyon olmak için

İyi hoca iyi yönetim, iyi sportif direktör(futbol aklı),iyi kadro gerekiyor.

Bizde şuan
Panik yapan iyi bir hoca
Kötü yönetim
Sportif direktör yok
Geniş ve iyi kadro yok

Fenerde
Kötü hoca
İyi yönetim ( hem transferde hem lobide ellerinden geleni yapıyorlar)
Sportif direktör var
Geniş ve iyi kadro var

Kim şampiyon olacak?

Haluk gibi gazetecileri dikkate almamak gerekiyor. Hatipoglu hepsini sazan gibi avlamış gazetecilerin. Sanki ilk defa yalan konuştun Haluk. Bilmeyende bunu dürüstlük timsali sanacak.

Çok değil 1-2 ay önce övgüler diziyordu, haberler geliyordu çünkü. Yerli Di Marzio havasinda takiliyordu. Adam gibi bir tane Galatasaray muhabiri yok. Keşke forumda hepsi yasaklansa.

Kendisi GS'ye ima yapan aşağılık kişiliklerle yayın yaptığı içinde özür diledi mi acaba? Seten ile program yapmaya başladı ondan sonra özellikle bu sezondan başlayarak güzel bir değişimde kendisi Gökhan ile yaptığı yayında söylediği şeyleri o Seten ile programında aynı tondan söylemiyor.. Dürüst ya kendisi Seten Fb yönetiminin PR, avukatlığını yaparken bunu kendisinin yüzüne niye söyleyemiyor? Seten ile yaptığı program kendisine büyük eksi ama o da parasında tabi.
Bi kac gün önce süheyl batum programlarina katilnca gökhan inceden soktu haluga. Yoksa tv ye katilinca sendemi o kayiga bindin dedi sakayla karisik.

Fb havayı dağıtmak için asensio makatze fln herkese saldırır. Makatze zaten İstanbul'da şu an hiç geri dönmezse şaşırmam.

başarılı olunan şube var mı
ben oraya kayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt