Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Livakovic
2 Carlos
3 Skriniar
4 Djiku
5 Kostic
6 Osayi
7 Amrabat
8 Fred
9 Szymanski
10 Tadic
11 Nesyri
12 Dzeko
13
14

Lincoln'ü Hülle City'e verdiler
Oosterwolde ve Becao'nun lisansi donduruluyor
Maximin'i feshedip 2 oyuncu daha alip dönemi kapatacaklar.
Sol Beke malick diouf alacaklar sanırım.

asensio/talisca/cherki/dybala/mika

Bunlardan biriyle kapatırlar

Adamlar 14 yabancinin tamamini kullanmaya calisiyor, biz 9 yabanciyla devam edip elde forma giymeyen adamlari gönderip yerine adam alamiyoruz.

Ziyech
Yusuf
Nelsson
Jelert
Icardi (Lisansini askiya almak zorundayiz)

Kadro kalitemiz ve derinligimiz yok oldu.

Yapacaklari max transfer kutucu olur diyecegim de onuda bitiremedi beceriksizler 😂😂

Onu da fb alir görürsünüz

Uğur Yılmaz:
Neden KALECİ bakmıyoruz? Emerson'a verilmesi planlan 13 milyon ile Muric alınamaz mı mesela? Hangisi daha çok fayda sağlar?

Hayri Cund:
Emerson

Soruyu cvpladım heis kendimce
Gündem yoğun pardon, bir yandan da çalışıyorum bide bu soruya Emerson cevabı alacağımı hiç dusunmezdim o yüzden direkt yok saymışım

Dedik yangın vakti diye

#DURSUNÖZBEKİSTİFA
20832.jpg

Biz oyuncularla birden fazla sözleşme yapıyormuşuz ya, kendileri yapmıyormuş öyle diyordu. Ne olacak bu limitler?

Mika o paraları asla etmeyecek kekonun teki.

Hadi bonservisi geçtim maaş olarak max. 2.5 milyon €'luk topçu o da bizim ülke şartlarında verilen yüksek maaşlara göre.

Onu da alsınlar sıkıntı yok. Biz her yıl görüyoruz bu senaryoları olay burada adam almak değil nokta atışı yapmak.

1 yıldır sağ bek yok. 3 sezondur orta saha yedeği yok. Mertens'in ikamesi yok.

Osimhen piyangosunun ardından Kadıköy galibiyeti gelmese bu sezon zaten çöp olmuştu.

Gram şaşırtmıyor bu yönetim beni. Bari şu vaat ettikleri Bankalar Birliğinden çıksınlar.

Dünyaları alsınlar üzerine galaksiyi alsınlar, bir Erden Timur göreve geri geldi açıklaması, o ateşli gtlerini buz gibi bir kovaya oturtmuş oluruz. Şerefsiz evladıyım it gibi korkuyorlar.

Fener şu an eceli gelmiş it gibi sağa sola salça oluyor aslında iyi değerlendirsek tam fırsat zamanı. Versinler böyle 30+ topculara bonservis ve 5-6 milyon maaşlar. Sakin ve akıllı kalıp doğru hamleler yapıp bu kamilleri mat etmek için tüm şartlar oluşuyor tek eksik bizde bu oyunu oynayacak yönetici yok. Ah Erden Timur olacaktı şimdi vakit onun zamanıydı tam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt