Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fulham'in 2 sag beki var, biri 2 ay daha sakat. digeri alternatifsiz oynuyor ama adamlar 1i 2 ay daha yok diye oyuncu istiyor. bizde 0 sag bek var, hic kimse gelmiyor. listeye es kaza giren oyuncu da 2 sag beki olan fulham'a gitmek istiyor. strasburg'a doue, fulham'a emerson'u kaptiriyorsan sen transfer yapamiyorsun demektir. freiburg ve kopenhag'a ne kadar para verildigi ortada jelert ve sallai icin.

erick dier murhanın listesine bakarken aklıma gelmişti de kaan ayhanın ingiltere şubesi gibi sanki

En azından çok iyi frikik atıyor diyerek kendimizi avutalım

davinson-nelsson-abdülkerim
barış-sara-torreira-jakobs
yunus-osimhen-kutucu​

öne ve stopere adam alınırsa nelson ve kutucu yedek kulübesini güçlendirir

1737553938327.webp

kızıyorsun anlıyorum ama takım kötü, yönetim kötü, hoca kötü, hakemler bizi doğrayacak fb'ye kazandıracak. 6 puan fark sni

Kutucu haberi dün çıktı. 24 saat içinde biter dedi. Daha bugün yeni başlıyor. Sen bile gece 3:30’da bugün hala ses yok diyorsun. Dur millet uyuyor. 🤣

24 saat lafını kim çıkardı bilmiyorum ama maçtan önceki gün akşam her yerde Kutucu GS'de muhabbeti geçti. Ertesi gün boyunca ise sabahtan akşama tek satır haber duyulmadı, işte şu gün sağlık kontrolü, şu gün Florya'ya gelecek vs diye bir detay duymadık. Tamamen sessizlik oldu yani. Transfer gerçekten yüzde yüz bitmiş, imzalar atılmış olsa dün en azından şu gün sağlık kontrolünden geçecek vs bir haber duyardık diye düşündüm. Önceki akşamdan dün akşama 24 saat de geçmiş oluyor zaten bu arada.

bu sezon son donemde genel hatlariyla orta saha ozelinde okudugum en net tespitli yorum olmus .
kalemine saglik sevgili han .

ek olarak ,
sara nin rotasyonu elde olmadan ana artere kendisinin konulmasi - o olmadiginda sistemin saftiinin bu denli kaymasi . rotasyondakilerin basta demirbay olmak uzere bizim seviyemizde olmamalari ve dahasi yedeklerden bile oyuna girdiklerinde takimin dengesinin bozulmasi vs vb ,beraberin de, ^sara sakatlik,yorgunluk vb gibii durumlarda sahada olmadiginda b planimiz mutlak olmali, saglam yedek sart ve elzem -mesajimi- mac basliklarinda bu sezon bir kac defa yazdim .
*sara sakatlanmadan once de yorgunlugu belli oluyordu ^hoca nin *sifir *dinlendirme ile etinden suyundan faydalanmaya calismasi inanilir gibi degildi . ki, bu durumu nacizane elestirmistim . dahasi ,
bu da , *rotasyondakilere *Guvenmediginin de bir bold gostergesi idi . ne oldu ? sara sakatlandi el mecbur rotasyondakilere dondu .
sorun su , rotasyondakiler cidden sara muadili mi ? , bence degil . dolayisiyla bu durum ve planlama onceden ongorulerek daha kompakt rotasyon profiller kenarda olmali idi . < - >

net olan durum ,
takim muhendisligin de bariz problemin devam ettigi ,ki, bunun artik skorlara da yansidigini da herkes goruyor.

genel gidisatimiz da ana problem : sistem mi , oyuncu kalitesi ve ozellikleri mi . (?) .
bu da ayri baslik konusudur . hatta sevgili @Umut Işık son mac basliginda sanirim oyuncu dolayli oldugunu belirtmisti . bence guzel verimli bir tartisma baslangici bir ongoru idi . yoruma acik ve goreceli .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Selamlar üstad.

Benim gördüğüm ana problem rakip eşit kuvvette fiziksel olarak ve biraz takım becerisi olduğu zaman paket oluyoruz bu maçlarda genel anlamıyla kimlerin oynadığına bakarsak problem başlı başına belli oyuncuların sistemi aksatmasından kaynaklanıyor.

Kaan özelinde şuna değinmek gerek CL'de şiddetli baskı yaptığımız dönemde Boey sağ bek, Kaan 6 numaraydı bu düzende tek laf etmem ama Kaan'ın sağ bek olduğu sistem kaldırmıyor ve ciddi arıza veriyor geçen sene fener maçında önünde Ziyech orta sahada Demirbay varken 10 kişi rakip karşısında 8 kişilik futbol oynamıştık.

Aynı zamanda Mertens'i çok severim ama sistemi ciddi aksatan bir unsur haline geldi ön alanda Osimhen tamamen yalnız Hatay maçı bakıyorsun Barış-Yunus top taşıyor içeri çeviriyor Osimhen zaten 2 stoperi çekmiş durumda yay üstü penaltı noktası bomboş kalıyor ama orada Mertens yok çünkü yaşı oynadığımız sisteme el vermiyor.

Ligi zaten bir şekilde götürürüz o yönden şüphe yok ama daha kusursuz bir yapı istiyorsak mutlak olarak 6 hatta 7 transfer yapmalıyız rotasyonla ilk 11 arasında Mariana çukuru - Everest dağı 18-19 bin metre fark olmamalı.

Sevgiler.

Biz yıllardır şampiyon oluyoruz ama transfer işini beceremiyoruz aynısı Mustafa cengiz yönetiminde de olmuştu 2 sene üst üste şampiyon olmuş takıma bir forvet alamamışlardı hatta çine gitmişti abdulkerim albayrak alan için eli boş dönmüştü son çare diagneyi almışlardı 13 milyon Euro vererek
beni şaşırtmıyor bu durum

Lami cimi yok bunlar resmen avrupa transfer dönemi bitsin bizde firsat transfer yapariz hesabinda.

Haluk satanı satarmış getirdi umarım bir de isim olarak verir de yönetimden uzaklaştırır bu şahıs kiminle görüşülse 10dk ya piyasaya düşüyor sorumlu cezasını almalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt