Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PSV'deki Boscagli'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş, nasıl oyuncu?
Gecen sezon cok iyidi.

Bu sene patir patir birakmaya basladi ozellikle son aylarda. Aslinda iyi yonleri geriden oyun kurmasi ama bu sezon bu konuda geriye gitti nedense.

Galatasaray isek olması gereken kadro budur.

Muslera
Ola Aina - Sanchez - Danso - Jakobs
Torreira - Sara
Barış - Cherki - Yunus
Osimhen

***Muslera'yı sene sonu direk yollarım.​

Lemina transferi bence yakıştırma yani bizler takıma yakıştırıyoruz ve ihtiyacı oldğunu söylüyoruz
Yönetim umrunda bile değildir

madem 20 mılyonumuz var bu paraya bunlar halledilir mıka falan ugrasmasınlar

fener zaten iyi savunma yapıyordu Caglar-Becao-Djiku sert hava toplarinda iyi stoperler...2 maliyetli stoper birden almak cidden büyük mallık .. Bunlar belli ki 3luye dönecek önlerine de Amrabat koyarlar sonra hücumda ikinip dururlar yine..
Fenerden bir bok olmaz biz işimize bakalım bizim ligde gol yemekten ziyade gol atmak önemli bu salaklar zaten gol yemiyordu mal gibi gidip stoper alıp 2.lik hamlesi yaptılar biz kendi işimize bakmalıyız adam akıllı bir 6 numara kanatlarıda oyanayabilen 10 mumara bulup indirelim birde sağ bek

Skriniar ve Mikau aradığımız adamlar değiller,içime hiç sinmiyorlardı ve olmaz inşallah diyordum. Hatta dün yazacaktım vazgeçtim bunların stoper arayışta olduğu bir dönemde Skriniara girmeme ihtimalleri yok gibi bir şeydi.
Hatta Talisca’dan vazgeçip Mikautadze’de yapabilirler, beklerim.
Ama mevzu isimler değil bu kadar dillendirdiğin,ismini sürekli servis ettirdiğin kişileri ya alacaksın ya da hiç zorlamayacaksın.
Gerçi;

Daha kontenjan konusunda somut bir adım atamayan yönetimden transfer hamlesi beklemekte ayrı bir saflık, dün çıkmış pişkin pişkin birde hafta sonuna bitecek adamlar var deniliyor, kimlerin elindeyiz.

Bir lafım da Okan hocaya,kimse kusura bakmasın bu dar rotasyonu kendisi yarattı. Elindekilerden yeri dolmadan veya sezon içerisinde bu kadar hızlı vazgeçemezsin. Kendisinin bizlere dediği gibi ,sürekli yüksek bedellerde oyuncu isteyip elindekinin değerini minimuma indirip kullanmıyorsun ya hani, o zaman sende git City’i çalıştır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt