Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.648
- 942
- 1.873
Lemina neden düşünülmez anlamıyorum. Adam ihtiyaç halinde stoperde oynarSağ bek 6 numara ve hücuma oyuncu lazım stoper gereksiz diyorum günlerdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina neden düşünülmez anlamıyorum. Adam ihtiyaç halinde stoperde oynarSağ bek 6 numara ve hücuma oyuncu lazım stoper gereksiz diyorum günlerdir
Gecen sezon cok iyidi.PSV'deki Boscagli'nin sözleşmesi sezon sonu bitiyormuş, nasıl oyuncu?
Hata ederiz bu takıma sağ bek lazımdanso+kutucu+lemina gelsin kapatsınlar
Dedi ve zaha gitti. Büyük adamsın renktaşım.Zaha ve Ziyechi bi de Nelsson'u geri kazanamazmıyız bari?
Transfer yok diyenler utanır mı
Fenerden bir bok olmaz biz işimize bakalım bizim ligde gol yemekten ziyade gol atmak önemli bu salaklar zaten gol yemiyordu mal gibi gidip stoper alıp 2.lik hamlesi yaptılar biz kendi işimize bakmalıyız adam akıllı bir 6 numara kanatlarıda oyanayabilen 10 mumara bulup indirelim birde sağ bekfener zaten iyi savunma yapıyordu Caglar-Becao-Djiku sert hava toplarinda iyi stoperler...2 maliyetli stoper birden almak cidden büyük mallık .. Bunlar belli ki 3luye dönecek önlerine de Amrabat koyarlar sonra hücumda ikinip dururlar yine..
Dedi ve zaha gitti. Büyük adamsın renktaşım.

oynatsınlar jelertı 9mılyon boru degıl yeter kaan ortasaha alternatıfı olsunHata ederiz bu takıma sağ bek lazım
Jelertden olmayacağı artık gün gibi ortada reis benceoynatsınlar jelertı 9mılyon boru degıl yeter kaan ortasaha alternatıfı olsun