Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 aydır bu admlarla oyalanıyor. Almak isteyen gider alırdı her türlü.
Sadece oyalıyorlar. Transfer dediğin 3 günde çözülecek iş.
Neymarı mı transfer ediyorsun 20 gündür yok bonservis pazarlığı yok başka bir şey.
Hikaye peşindeler. Ona buna yalan atıp taraftarı oyalatmak için yem veriyorlar.
Alalim o zaman.Tamam işte aradığımız adam solak stoper
Jelert oynarsa eminim iyi perfonmans verir bu adam değil miydi malmö maçında sakatlık riski var diye oyundan alınan oyuncuoynatsınlar jelertı 9mılyon boru degıl yeter kaan ortasaha alternatıfı olsun
Leminada olur ama net eminim maestro bizim aradığımız adam cidden cuk oturacakLemina neden düşünülmez anlamıyorum. Adam ihtiyaç halinde stoperde oynar
Hatırlar mısın bilmem ben ilk transferin 5 Şubat‘tan önce olmayacağını söylemiştim. Kutucuu bu sınıfa sokmayalım yurtiçi transfer zaten oYarın 23'üne giriyoruz adım adım transfer dönemi bitiyor.
Kötü senaryoda en iyi ihtimalle yönetim Haziran'ı göremez, Erden Timur başkan olarak döner.Fener cherki de alacak sanki. Devre arasi cok nokta hamleler yapıyorlar. Fikstur dezavantaji ile veririz şampiyonluğu.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tatava yapma, bas gec diyorsun. danso 25m verilmeyip kiralik bir sol stoper getirilse o da olur.Galatasaray isek olması gereken kadro budur.
Muslera
Ola Aina - Sanchez - Danso - Jakobs
Torreira - Sara
Barış - Cherki - Yunus
Osimhen
***Muslera'yı sene sonu direk yollarım.
Para var diyorlar 30 harcayacak 50'de harcar o kadar artistlik yapacaklarına çıkarıp icraat yapsınlarda görelim.tatava yapma, bas gec diyorsun. danso 25m verilmeyip kiralik bir sol stoper getirilse o da olur.
cherki 22m euro bonservis bedeli
ola aina sözlesmesi 5 ay sonra bitiyor