Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Umut Işık , dedigin noktalar kayda deger kanimca .

dedigine ek olarak , kontralar disinda ,verdigimiz pozisyonlarda bold belirgin olan nuans ;
-sahayi genis ele alan yatay pasli taktikle gelen her takim- bizim mevcut orta sahayi cok kolay pasifize eder akabinde kalecimiz ve stoperimizle burun buruna kalir . son ornegi dinamo macidir .

tahminim , ustte belirttigim yonden - > (-) avrupa da ilk 5 de olabiliriz .

bu saha ici konuyu ve buna ilisik eldeki genel kadro nun tipoloji ozellikleri dolayli ,
hangi oyunla ve kadro ile surdurulebilirlik baglaminda , saha nin her iki yonune dair, ne gibi dengeli bir kurulum gerekir ,, nacizane dusuncem bu da ayri baslik konusu olmaya deger bir tartisma konusu .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .

1 aydır bu admlarla oyalanıyor. Almak isteyen gider alırdı her türlü.

Sadece oyalıyorlar. Transfer dediğin 3 günde çözülecek iş.
Neymarı mı transfer ediyorsun 20 gündür yok bonservis pazarlığı yok başka bir şey.

Hikaye peşindeler. Ona buna yalan atıp taraftarı oyalatmak için yem veriyorlar.

Reis biz bu hikayeleri yıllardır görüyoruz bir tarafın çalım attığı topcunun tutma ihtimali %5 falan geçmişe bakarsak.. Önümüzde zaman var adı gecenlerin hiçbiri ardından ah vah edilecek topçu değil..
Bence transferler gelecek her türlü o yüzden rahatım umarım bekledigimize değecek transferler olur..
Transfere ihtiyacımız yok manasında demiyorum kesinlikle ama bizim mevcut kadromuz şu haliyle bile herkesten üstün top oynuyor futbolun cilvesi 2 tane saçma sapan beraberlik aldık diye karalar bağlamaya gerek yok.. İlla bir yerde takilacakti bu takım.. Hocanın artık maç tutmayı öğrenmesi lazım bence bu transferden daha mühim bir konu

3 lü mü oyanayacaz 8 li mi oynayaz allah rızası için bi karar verelimde bek mi alıcaz merkez orta saha mı alıcaz stoper mi alıcaz bi karar verelim artık yetti beee

Godin,jimenez vs bize savunmayı toplayacak lider stoper şart
Edit: gibi

Son düzenleme:
Yarın 23'üne giriyoruz adım adım transfer dönemi bitiyor.

oynatsınlar jelertı 9mılyon boru degıl yeter kaan ortasaha alternatıfı olsun
Jelert oynarsa eminim iyi perfonmans verir bu adam değil miydi malmö maçında sakatlık riski var diye oyundan alınan oyuncu
görende ispanya 3.liginden gelmiş adam avrupanın en sert liglerinden biri olan Danimarka liginde oynuyordu

Nöbetteyiz artık her an yıldızları bir bir getireceğiz başka yolu yok

Jørgensen
Disasi Davinson Jakobs
Buchanan Bove Sara Barış
Yunus
Osimhen David​

Fener cherki de alacak sanki. Devre arasi cok nokta hamleler yapıyorlar. Fikstur dezavantaji ile veririz şampiyonluğu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü senaryoda en iyi ihtimalle yönetim Haziran'ı göremez, Erden Timur başkan olarak döner.

Galatasaray isek olması gereken kadro budur.

Muslera
Ola Aina - Sanchez - Danso - Jakobs
Torreira - Sara
Barış - Cherki - Yunus
Osimhen

***Muslera'yı sene sonu direk yollarım.​
tatava yapma, bas gec diyorsun. danso 25m verilmeyip kiralik bir sol stoper getirilse o da olur.
cherki 22m euro bonservis bedeli
ola aina sözlesmesi 5 ay sonra bitiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt