Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardinin yaptiklarina mi kucumsuyor mal herif hahaaha

Burhancan Terzi: "Kemerburgaz'ın halen bitmemesi skandal 2022'de bitecekti, B.B'den halen çıkılmadı skandal ama top çizgiyi geçerken efsane başkan, kendi tankımızı üretiyoruz diyorsunuz."

Burhancan Terzi: "Biz rüzgara göre hareket etmiyoruz en kolay şey yerden yere vurmak ama doğrusu var işin."

ahmet kutucuuuuuuuuuuu

On Fire GIF

yalandan bitme noktasina geldi diye iddia edilecek bir oyuncu dahi kalmadi.

tüm sosyal medya manipülasyonlari ve twitter'dan gazlanan isimlerin sahte oldugu ortaya cikti. elde var sifir transfer.

Emerson,Skriniar gibi adamları almamamız lazımdı zaten bunda bir sorun yok , tek sıkıntı bizimkilerin taraftarı uyutması rakibin 1 günde 2 haftadır ilgilendiğimiz adamı alması.Yoksa mikayı da çok beğenirim de 25 bons + 5m maaş olacaksa almasınlar zaten.Burdaki olay hiçbir backup planının olmaması ve işlerin bu güne kalması benim açımdan sorun bu.Yoksa Skriniarı zorunlu opsiyonla alsak floryanın önünde yakardım kendimi

Bos yapmaya yayina çikmis dogru bir haberi varmiş gibi birde ogut veriyor sen once isini yap yav

Burhancan Terzi: "Danso'da seçeneklerden biri ama ismi çıkmayan birileri daha var ben bir tık alele acele transfer yapılcağı fikrindeyim."

Burhancan Terzi: "Gardi bizzat Dursun Özbek'ten bütün transfer yetkisini bana verin diye (saçma sapan) bir talepte bulundu."
Şunun neresi saçma. Herif olmadan transfer mi yapılıyor.

Aldıkları adamlar 20 milyon maliyetle iki boş bek.
Gardi 2 gün doue işinde oyalamış bunları bak bak.
Osimheni getiren adam aynı uçakla ziellinskiyi getirmek için çabakladı 2 gün oyladı diyor boş adam

Biz niye fbnin transferlerinde araya girip teklif yükseltip, oyuncunun ve kulübünün kafasını karıştırıp, teklifin yükselmesini ve sürecin uzamasını sağlamıyoruz. Oyuncuyu almamız şart değil aynı zorluğu bizimde çıkarmamız lazım. Bir boks maçında hiç gard almayan ve sürekli yumruk yiyen bir boksör gibiyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt