Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.549
- 13.755
- 1.998
Gardiyi tebrik ederim zorla sportif direktör olmak istiyorBurhancan Terzi: "Gardi bizzat Dursun Özbek'ten bütün transfer yetkisini bana verin diye (saçma sapan) bir talepte bulundu."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gardiyi tebrik ederim zorla sportif direktör olmak istiyorBurhancan Terzi: "Gardi bizzat Dursun Özbek'ten bütün transfer yetkisini bana verin diye (saçma sapan) bir talepte bulundu."
Sonra jelerte parayı çaktıkİbrahim tehlikeli adam. Yazın da 2 ay adam alamadıklarında aynı bu şekilde gardiyi boklama durumu başladı.
Sonra ne oldu.
Nelsson u kazansın Okan o parayı ortasahaya gömelim-Uyandırma servisi-
Kutucu'yu 6'ya aldık geri kalanı stopere vereceğiz, dün yazdım.![]()
Bekle dönerBen açıkçası gidişatın bizim lehimize döneceğini düşünüyorum
EeeBurhancan Terzi: "Kemerburgaz'ın halen bitmemesi skandal 2022'de bitecekti, B.B'den halen çıkılmadı skandal ama top çizgiyi geçerken efsane başkan, kendi tankımızı üretiyoruz diyorsunuz."
Maçlara 12 kişi mi çıkacağız?Nelsson u kazansın Okan o parayı ortasahaya gömelim
Öyle kabiliyetli bir yönetim yok, yine gardi son gün düşeş getirmesi gerekiyor ama 1 oyuncu ile dönecek bir durum da yok. En az 4 kaliteli adam gelmeliBen açıkçası gidişatın bizim lehimize döneceğini düşünüyorum
Şunun neresi saçma. Herif olmadan transfer mi yapılıyor.Burhancan Terzi: "Gardi bizzat Dursun Özbek'ten bütün transfer yetkisini bana verin diye (saçma sapan) bir talepte bulundu."
İkisi de değil. Gerçek yetkilerle donatılmış bir sportif direktör.Gardi mi Hatipoğlu mu?
Seçim çok kolay olmadı mı? Gardi beyin arkasındayız.