Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali koç bizde başkan olsaydı 2 seneden fazla kalamazdı, taraftar olmasa GS bu başarıları kazanamazdi bence. Müthiş reaksiyon veriyoruz. Muslera bile olsan bu kadar kötü performans veremez isliklanirsin..Futbolcular, yöneticiler biliyor ki başarılı olmak zorundalar .
Ali bizde başkan olsa biz bayern falan olurduk, adam aklınca bir şeyler yapıyor hem kulupte var bir cenabetlik hem de onun aklında. Adamın vermediği para yok ama gidip mou getirdi :)

Yeni formatla birlikte her takım her takımı yeniyor berabere kalıyor biz biraz saçmaladık o kadar basit kievi yensen sorun yoktu. Şimdi sen bana yaz

İlk 11 sağ bek kim
Sol bek yedeği kim
Sol stoper yedeği kim
Torrera yedeği sara yedeği kim
Mertens yedeği kim
Barış yedeği
Yunus yedeği kim

Bunların hiçbiri dolu değil, ayrıcs sezon başından beri berbat bir kaleci var avrupa liginin ve süper ligin en kötü kalecisi bizde

Eksiklere katılıyorum.
Fakat benim anlamadığım nokta yahu biz kötü oyunu oynarken ilk 11 oyuncuları vardı.
Alternatif oyuncu tabiki lazımda oyun nasıl değişecek.
Sanki ilk 11 müthiş top oynuyorda yedekler girince çuvallıyoruz gibi söylemler mevcut.

Ali bizde başkan olsa biz bayern falan olurduk, adam aklınca bir şeyler yapıyor hem kulupte var bir cenabetlik hem de onun aklında. Adamın vermediği para yok ama gidip mou getirdi :)
Kadro dışı Skrinire 4 sene için 30 milyon veren akıl ha. :asd: Sağdan yatıran kaldıran adama 10 milyon gömen akıl ha.

Eksiklere katılıyorum.
Fakat benim anlamadığım nokta yahu biz kötü oyunu oynarken ilk 11 oyuncuları vardı.
Alternatif oyuncu tabiki lazımda oyun nasıl değişecek.
Sanki ilk 11 müthiş top oynuyorda yedekler girince çuvallıyoruz gibi söylemler mevcut.
İlk 11in müthiş oynadığı maçlar da oldu. 30 maçtır habire mertens barış yunus oynarsa illaki bu oyuncular düşecek, düştükler maçlar da genelde rehavet olan maçlar.
8 avrupa maçı varken böyle eksik kadro kuramazsım

Adsız.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt