Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada kaleci transfer edilse işler çorap söküğü gibi gelecek

Fenerin harcama limiti 70 ise hepsini harcayacaklar gibi

su zamana kadar 19'u lig maci olmak üzere toplam 30 resmi mac oynadik.

sadece lig maclarinin toplam süresini göz önünde bulundurursak torreira, abdülkerim, baris, muslera, mertens, yunus, sara, sanchez ve kaan'in toplam süre olarak ligde her mac 90 dakika oynamis oldugunu görüyoruz ve bunlardan büyük bölümü avrupa dahil olmak üzere neredeyse tüm maclarda eksiksiz oynamis. 9 oyuncu yapiyor burasi. osimhen 1447 dk, jakobs 1046 dk oynamis. hem gec geldiler hem sakatlik oldu vs. yoksa bu adamlar da en az 2000 dakikayi gecmis olacakti. kirmizi karttan dolayi 3 mac ceza alan muslera'yi bile toplam sürede gecen 3 oyuncu var. kaleci yahu bu kaleci. oyunculari en cok zorlayacak deli dana gibi pres ve kosturmaca sisteminde ligin yarisi bittiginde gücümüz erime noktasina geldi.

1737563390964.webp

Ulan 2 günde futbolun f’sini duymaya tahammül bırakmadınız. Yazıklar olsun

su zamana kadar 19'u lig maci olmak üzere toplam 30 resmi mac oynadik.

sadece lig maclarinin toplam süresini göz önünde bulundurursak torreira, abdülkerim, baris, muslera, mertens, yunus, sara, sanchez ve kaan'in toplam süre olarak ligde her mac 90 dakika oynamis oldugunu görüyoruz ve bunlardan büyük bölümü avrupa dahil olmak üzere neredeyse tüm maclarda eksiksiz oynamis. 9 oyuncu yapiyor burasi. osimhen 1447 dk, jakobs 1046 dk oynamis. hem gec geldiler hem sakatlik oldu vs. yoksa bu adamlar da en az 2000 dakikayi gecmis olacakti. kirmizi karttan dolayi 3 mac ceza alan muslera'yi bile toplam sürede gecen 3 oyuncu var. kaleci yahu bu kaleci. oyunculari en cok zorlayacak deli dana gibi pres ve kosturmaca sisteminde ligin yarisi bittiginde gücümüz erime noktasina geldi.

Ekli dosyayı görüntüle 275942
Dua edelim uzun sakatlık vermedik icardi hariç ama eli kulağında

Beyler bana öyle geliyor ki siz çok gaza geliyorsunuz. Bu borsa muhabbetinde yere göğe sığdıramadıkları Abdullah Kavukçu’yu şimdi taraftarın önüne atıyorlar. Yok simitçi yok inşaatçı filan. Fenerbahçe’nin bizim istediğimiz her oyuncuya salça oldukları gün gibi ortada. Fahiş fiyatlarla anlaştığımız oyuncuları alıyorlar. Sonra hayrını da görmüyorlar. Bildim bileli böyle. Yine bir hayrını göremeyecekler buraya da YAZIYORUM şimdiden.

Ben şahsen Disasi veya Danso’dan birini tercih ederim. İlerde satma şansın olan oyuncular. Demem o ki biraz ateşi düşürmek lazım. Acısını da yoksa Jelert’e olduğu gibi görüyoruz. Acele ile aldığımız oyuncuları görüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt