Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.233
- 12.975
- 2.658
Ulan rok o nasil gülme yav.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizde 6 milyon Euro üstü olunca acikliyorlardiBizi sozlesmelerde usulsuzluk yapmakla suclayan kerhane mahsulleri en ufak bisey aciklamiyor
Ben geçerim kaleye kedi gibiyimdirBu arada kaleci transfer edilse işler çorap söküğü gibi gelecek
Hahaahahaa
Adamlara yöneticilik öğretiyoruz rezil kulup rezil yönetim. Lise çok iyi kanzi çok iyi yönetim seçiyor kanzi liseye IQ ya liseeeee
Kimin isimleri geçti ki
Adam ismi anılsın show olsun diye transfer listesini dağıtıyorBunlar süzme salak yeminle. Böyle yöneticilik mi olur?
Dua edelim uzun sakatlık vermedik icardi hariç ama eli kulağındasu zamana kadar 19'u lig maci olmak üzere toplam 30 resmi mac oynadik.
sadece lig maclarinin toplam süresini göz önünde bulundurursak torreira, abdülkerim, baris, muslera, mertens, yunus, sara, sanchez ve kaan'in toplam süre olarak ligde her mac 90 dakika oynamis oldugunu görüyoruz ve bunlardan büyük bölümü avrupa dahil olmak üzere neredeyse tüm maclarda eksiksiz oynamis. 9 oyuncu yapiyor burasi. osimhen 1447 dk, jakobs 1046 dk oynamis. hem gec geldiler hem sakatlik oldu vs. yoksa bu adamlar da en az 2000 dakikayi gecmis olacakti. kirmizi karttan dolayi 3 mac ceza alan muslera'yi bile toplam sürede gecen 3 oyuncu var. kaleci yahu bu kaleci. oyunculari en cok zorlayacak deli dana gibi pres ve kosturmaca sisteminde ligin yarisi bittiginde gücümüz erime noktasina geldi.
Ekli dosyayı görüntüle 275942
Yav defedsin kovun şunları artık, neyi bekliyorsunuz, daha ne kadar kepaze olabilirler, transferler nasıl bir zihniyete emanet, aloooooo başkannnnnn Erdenin kuyusunu kazmakta çok mahirdinn nolduuuuuu ????Ekli dosyayı görüntüle 275941
Biri haber sızdırır diğeri twitterdan takip eder. Transfer mi yapacak bunlar bilgi sızdırmaktan?
Gitsin şeyini dağıtsın. Bunlar hain yeminleAdam ismi anılsın show olsun diye transfer listesini dağıtıyor
Kaptiririz diye korku var mi hafif :dKutucu açıklanmadı![]()
Burasi gene aglama duvarina donmus