- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
evet, simdi bile totalde 7 oyuncu eksik. bu böyle devam edemez.Dua edelim uzun sakatlık vermedik icardi hariç ama eli kulağında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet, simdi bile totalde 7 oyuncu eksik. bu böyle devam edemez.Dua edelim uzun sakatlık vermedik icardi hariç ama eli kulağında
Hafif değil ağır bir korku war. Hocası başkanı GSli takımdan da adam alamayacaksak kimseyi alamayızKaptiririz diye korku var mi hafif :d
Eğerki Eyüp başkanına çok yoğun bi baskı yoksa bende bişi bilmiyorum, 10 milyon bile teklif etmişlerdir, ahada buraya yazıyorum, bizimkilere zerre güvenim yokta Murat başkana bakcaz artıkKaptiririz diye korku var mi hafif :d
3.5 hattaSizde 6 milyon Euro üstü olunca acikliyorlardi
Selamlar üstad nerde geçti isimleri kimin haberiydioncelikle , selamlar sevgili samet ,
nordsjælland ; daniel swensson
hammarby ; hampus
+ OyuncuHafif değil ağır bir korku war. Hocası başkanı GSli takımdan da adam alamayacaksak kimseyi alamayız
Sen fb muhabirine transfer listeni paslarsan tabi salça olurlar. Salça olunca da satan kulüp büyük para ister nasıl olsa 2 enayi var diye.Beyler bana öyle geliyor ki siz çok gaza geliyorsunuz. Bu borsa muhabbetinde yere göğe sığdıramadıkları Abdullah Kavukçu’yu şimdi taraftarın önüne atıyorlar. Yok simitçi yok inşaatçı filan. Fenerbahçe’nin bizim istediğimiz her oyuncuya salça oldukları gün gibi ortada. Fahiş fiyatlarla anlaştığımız oyuncuları alıyorlar. Sonra hayrını da görmüyorlar. Bildim bileli böyle. Yine bir hayrını göremeyecekler buraya da YAZIYORUM şimdiden.
Ben şahsen Disasi veya Danso’dan birini tercih ederim. İlerde satma şansın olan oyuncular. Demem o ki biraz ateşi düşürmek lazım. Acısını da yoksa Jelert’e olduğu gibi görüyoruz. Acele ile aldığımız oyuncuları görüyoruz.
Biri fenerli muhabire haber uçuruyor diğeri gazetecilere transferin tüm detaylarını anlatıyor bunlarda kafa yok ikisi de kendi reklamında.Yav getirdikten sonra yapsın şovunu, gelmeyen adamın şovunu yapmak hangi beyinin ürünü olabilir.
Hafif değil ağır bir korku war. Hocası başkanı GSli takımdan da adam alamayacaksak kimseyi alamayız
Onlar değişti Bilanço arttıkça bu rakamda arttık bir noktada da hiç açıklamamaya başladılar.3.5 hatta
Sonra yine şampiyon biz oluruz Yunus kardeşim.Sen fb muhabirine transfer listeni paslarsan tabi salça olurlar. Salça olunca da satan kulüp büyük para ister nasıl olsa 2 enayi var diye.
Ayın sonunda adamlar transfer yapmış olacak ( maliyeti ne olursa olsun) ve biz gideceğiz kalitesiz herifleri getireceğiz. Üstelik bir ton para vereceğiz son güne kaldığımız için.
Kutucu yarim sezonluk adam. Bu adami insanlar insallah kurtarici olarak falan gormuyorlardir. Almasinlar demiyorum ama insanlardaki beklenti cok yuksek.Hafif değil ağır bir korku war. Hocası başkanı GSli takımdan da adam alamayacaksak kimseyi alamayız
İnşallah oluruz dileğimiz o yönde ama yönetim acemi işler yapıyor. Düşünsene 2 şirket ihaleye girecek. Sen karşı sirketteki elemana bizim ne teklif edeceğimizi söylüyorsun. Var mı böyle bir şey? Insana gülerler yemin ederim.Sonra yine şampiyon biz oluruz Yunus kardeşim.
Katılmıyorum..kötü oymadığımız maç iyi oynadığımız maçtan fazla.İlk 11in müthiş oynadığı maçlar da oldu. 30 maçtır habire mertens barış yunus oynarsa illaki bu oyuncular düşecek, düştükler maçlar da genelde rehavet olan maçlar.
8 avrupa maçı varken böyle eksik kadro kuramazsım