Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bantcı kavukçuyu yeme peşinde sosyal medya trollerini toplamış.

Yazın oğuzun bonservisi 6 milyondu,yerliydi,maaşı da max 1 milyondu

Adamı almadık

Gittik benzer kalitede üstelik yabancı olan sallaiyi 6milyon bonservis ve 2.5 milyon maaşla aldık

Olaya bakın ama daha bitmedi

Şimdi devre arası geldi oğuz gibi olmasın diye kutucuyu da 6 milyona alıyoruz

Birisi bana söyleyebilir mi sallaiyi niye aldık

Avrupa listesine de yazamadık,doğru düzgün süre de almadı

Çıldırıcam ya kimse bu şahısa hesap sormuyo

Okan buruk buraya geleceksin ve hesap vereceksin

Bedel ödeyeceksin

Bu kulübü sirke çevirmeyeceksin

Oğlunla fmyi gerçek hayatta gs üzerinden oynamaya kalkmayacaksın

Timeline 1 (2).gif

@Hakan Motz gizli arşiv

Beyler bana öyle geliyor ki siz çok gaza geliyorsunuz. Bu borsa muhabbetinde yere göğe sığdıramadıkları Abdullah Kavukçu’yu şimdi taraftarın önüne atıyorlar. Yok simitçi yok inşaatçı filan. Fenerbahçe’nin bizim istediğimiz her oyuncuya salça oldukları gün gibi ortada. Fahiş fiyatlarla anlaştığımız oyuncuları alıyorlar. Sonra hayrını da görmüyorlar. Bildim bileli böyle. Yine bir hayrını göremeyecekler buraya da YAZIYORUM şimdiden.

Ben şahsen Disasi veya Danso’dan birini tercih ederim. İlerde satma şansın olan oyuncular. Demem o ki biraz ateşi düşürmek lazım. Acısını da yoksa Jelert’e olduğu gibi görüyoruz. Acele ile aldığımız oyuncuları görüyoruz.
Sen fb muhabirine transfer listeni paslarsan tabi salça olurlar. Salça olunca da satan kulüp büyük para ister nasıl olsa 2 enayi var diye.

Ayın sonunda adamlar transfer yapmış olacak ( maliyeti ne olursa olsun) ve biz gideceğiz kalitesiz herifleri getireceğiz. Üstelik bir ton para vereceğiz son güne kaldığımız için.

Kutucu şuan Eyüp oyuncusu olmasa bugün olanlardan sonra %100 zamlanmıştı.

Sen fb muhabirine transfer listeni paslarsan tabi salça olurlar. Salça olunca da satan kulüp büyük para ister nasıl olsa 2 enayi var diye.

Ayın sonunda adamlar transfer yapmış olacak ( maliyeti ne olursa olsun) ve biz gideceğiz kalitesiz herifleri getireceğiz. Üstelik bir ton para vereceğiz son güne kaldığımız için.
Sonra yine şampiyon biz oluruz Yunus kardeşim.

Kırmızı üyelikten tenzil-i rütbe ile sarı üye olmuşuz. Forum yönetimi ne yapmak istemektedir. Fakr-u zaruret içindeki bu renktaşları kınıyor, başarılarının devamını diliyorum :))

1 hafta önce 8 puan gerideki Fener'in tek şansı bizim erkenden hatalar yapmamız ve onların transferlerle taraftarı en azından bir süre daha desteklemeye ikna etmesiydi. Onlar bu plan doğrultusunda kendilerince gerekeni yapıyorlar.

Biz de onların ekmeğine yağ sürmelik hareketler içindeyiz. Önce ligde kolay bir maçta puan kaybediyorsun, ucundan umutlandırıyorsun, üstüne Avrupa'da şöyle bir maç oynuyorsun ve efsane kalecini ıslıklıyorsun, bir yandan hiçbir transferi medyada saklayamayıp aylarca bitiremiyorsun, onlar da bunu fırsat bilip araya giriyor tabi...

Adamların biraz kötü oynansa, bir kötü gol yense patlamaya hazır tribünleri şu an tam tersine takımı itecek moda geçti. Yani eğer biz Hatay'ı yenmiş olsak, Kiev'i de temizinden üçleyip göndermiş olsak, çok değil bir tane de Kaan yerine stoper/sağ bek çekmiş olsak Göztepe maçında bir gol yediklerinde tribün istifa deyip takımı ıslıklayacaktı. Şimdi ıslıklamak yerine maçı çevirmek için rakibin ve hakemin üstüne çökecekler. Bizde de aksine Konya maçında tribünler patlamaya hazır bomba olacak. Hele Muslera oynayıp hatalı gol yerse falan... Tamamen bizde olan psikolojik üstünlüğü kısmen verdik.

Adamlar pamuk ipliğine bağlıydı, yaşam suyu olduk 1 haftada...

Sonra yine şampiyon biz oluruz Yunus kardeşim.
İnşallah oluruz dileğimiz o yönde ama yönetim acemi işler yapıyor. Düşünsene 2 şirket ihaleye girecek. Sen karşı sirketteki elemana bizim ne teklif edeceğimizi söylüyorsun. Var mı böyle bir şey? Insana gülerler yemin ederim.

İlk 11in müthiş oynadığı maçlar da oldu. 30 maçtır habire mertens barış yunus oynarsa illaki bu oyuncular düşecek, düştükler maçlar da genelde rehavet olan maçlar.
8 avrupa maçı varken böyle eksik kadro kuramazsım
Katılmıyorum..kötü oymadığımız maç iyi oynadığımız maçtan fazla.
Rehavet,yorgunluk falan mazaret..
Sağ bek mertensin yerine adam ve kanat oyuncusu lazım ilk 11 için.Ondan sonra otomatikman alternatifli kadro olacak.
Israrla gerçekleri görmüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt