Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi oynayacağına Osimhen'in altyapıya getirdiği akrabasını alın takıma. Daha faydalı olur. Çift forvet oynarız hem.
Bats ın gittiği hiçbir takım şampiyon olamamış. Bjk + fb. Sıra bizde değildir inşallah. Uğursuz pzemenk.

Gerçekçi çözümü yazıyom

Florya'da oturma eylemi
Taraftar zoruylan seçimli kurul
Erden ağabey başkan
Futbolu bilen Alman TD (roje şimit boşta)

sevgili okan , nacizane *nordic menselere bold mesafeliyim - ki, *linnes'i de istememistim sonraki benzer menselerden gelenleri de .

bahse gecen ikiliye dair detaya girme geregi duymuyorum .

ha , aolur da birinden biri alinirsa bir kac noktaya deginirim gerek gorulurse .

saygi ve selamlar .

Suatım okan buruk hakkında ne düşünüyorsun?

Kardeşim şu takıma bir atletik performans departmanı kurun
Bir analiz departmanı kurun
Bir de oyuncu geliştirme departmanı kurun

Bu departmanlar gelen giden hocadan bağımsız işlesin
Bunlarla çalışmak istemeyen hocaları getirmeyin. Mırın kırın edenleri dehleyin

Her gelen oyuncunun geriye gitmesinden bıktık yaw. OB FT fln bunların vasıfsız ekiplerinden illallah ettik

Hayvan gibi herifler getiriyoz takıma Osimhen Barış falan. Dünyada top 5'e girerler hayvanatlıkta. Çocuklar ceset gibi oldu yaw. Yazıktır valla günahtır ayıptır yaw

Danimarka liginde oynayanlardan yanılma payım yok arkadaşlar.

Acilen Svensson indirilmeli.

GSCİMBOM.gif

Kuzeyden gelen yetenekli her adama kefilim. 2 skills videosu izeleyeyim olup olmayacağını söylerim zaten :asd:
Kuzey takimlari kompak oynuyor. Oynadıkları sistemde , ne biz nede Avrupa kulüpleri oynamiyor. Hal boyle iken Avrupa'ya transfer yapan oyuncularininda performansları berbat oluyor. Asla kuzey loglerinde oyuncu almamaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt