Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi giden bir GS'den sonra yine devamını getiremeyip kötü bir dönemin başlangıcı mı? Klasik bir döngüye mi giriyoruz? Profesyonel bir ekip ve Sportif Direktör getirmezsek böyle de devam edecek. Bazı konularda Göztepe'nin sahipli başkanının yönetimini örnek almalıyız.

bu hikaye 2 sene önce bitti. Muslera'nın yaptıkları asla unutulmaz ama geçen yıl sıradan bir kaleciye dönüştü. Bu sene kötü bir kaleci oldu.
Herşeyden önce sene başında gördüğü kırmızı kart ve dün azıcık protestoya tepkisi hiç bir kaptanın ve yaşının olgunluğunda degil.
En son ne zaman maç kurtardı...
Hatta en son ne zaman zor bir kurtarış yaptı. Hatırlayan yazsın. 2 senedir yok.
Bu arada hizmet etti evet ama karşılığını da fazlasıyla aldı kendisi.
Bu sene acaba kendisine dönüp baksa dürüstçe iyi olduğunu söyleyebilir mi?
Kötüsün yani bunu herkes görüyor, maçı vermişsin gelmişiz tribune üzülmüşüz azıcık protestoya da eyvallah de sus ya. Ki protesto eden birse alkışlayan üçtü.
Ne diyelim yani muslera ne yapsa da asla eleştiremeyiz mi diyelim. O kadar da degil kusura bakmasın. Bitti diyorsa gitsin nereye isterse. Emin olun daha kötü olmaz bu sezon.
Bu sezon ne transfer olsa da sezonu verecek de kendisi olacak göreceksiniz.
Ha yine gittikten sonra iyi anarız ayrı ama efsane olma statüsünü kaybeder bu gidişle.

Dursun Özbek: "Bize bunların içinde futboldan anlayan yok demesinler. Real Madrid'de de kimse yok, konuştum..."(13 Eylül 2015)

Muslera konya macında ilk 11 de hatalı gol yerse

tüm tribünler karışır

o zaman okanla el ele giderler

Islık olayı kaldırılmalı yanlış

Muslera ile de alternatifini şimdiden bularak yolları sene sonu güzel bir organizasyonla ayrılmalıyız

Torreira
İcardi
Yunus
Mertens’e kadar herkes ile arası çok iyi olan 14 yıl forma giyen ve kaptan olan adama savaş açamazsın.

Bana göre bu sene başı rolü tartışılarak yedekten katkı verecek şekilde kalmalıydı .

Yahu reis ne oldu büyümü yaptılar adama.
Muhakkak geçen seneye göre daha fazla hatalı gol yemiş olabilir ama tek başına olmasaydı falan çok daha iyi olurduk çehremiz değişirdi o kadarda değil.
Bana yorumlar samimi gelmiyor.
Yahu geçmişde çok eleştirmişimdir muslerayı burada ilah gibi savunuluyordu..Herkes laf sokuyordu.Şimdi herkes adamın üzerinden geçiyor.O kadarda değil.
Yok abi o kadar rezil işler oluyor ki şu külüpde hiç kimse bunları görmüyor.Daha düne kadar herşey güllük gülüstanlıkdı.
Israrla görmedik kötü oyunu kötü transferleri.,
Şimdi neymiş mert olsaydı çehresi değişirmiş takımın.
Muslera son 4-5 senedir sıradan bir kaleci, bu sene ise rezalet. Transfer nöbetine bu takıma önce kaleci ve 10 numara lazım dediğimde millet dalga geçiyordu Muslera, Mertens şöyle böyle diye.

Galatasaray şu 10 küsür senede avrupada bir başarı kazanamadıysa en büyük sorumlu Muslera'dır. Kaç maç yaktı bizi hatırlamıyorum, kurtardığı maç desen oda yok. Mondragon bile tek başına avrupada maç alıyordu yeri geldiğinde..

Muslera'ya olan tepki artık yılların birikmiş tepkisi. Biz 4 sene evvel bunu bıraksak bir Avrupa kulübünden bizim verdiğimiz kontratları alamazdı. Ama bizimkiler adam takımın sahibiymiş gibi davranıyor. Yönetim ve hoca taraftar tepkisi gelmese Muslerayı Florya'ya bağlar, bir yere bırakmaz. Hep aksiyon almaya korktuklarından oluyor bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt