Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.134
- 22.854
- 1.433
asaletin bize yeter
anlayana
anlayana

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Dikkat et Torreira seni tenhada kıstırmasınokan musleranın arkasında falan durursa istifaya davet edip samet ve masonnun safına geçicem
Burcu hanimin konusunda buluşalım mı ne yapalımTransfersizlikten çıldırdım...
koşarak uzaklaşırım koşamıyor zatenDikkat et Torreira seni tenhada kıstırmasın
seni görse abi çekerkoşarak uzaklaşırım koşamıyor zaten
ismine dikkat etmedin galibaukranya gibi bitmiş bi ligde 12 maç 3 gol rezalet bi performans neye göre aldılar bunu acaba
sikanı tutmuşlar o zaman üstadismine dikkat etmedin galiba
Çakma Galatasaraylı ne olacak ki..dogruysa bile hicte zamani degil. Neden birden cikardi bunu ortaya anlamadim. Zaten berbat bir dönemden geciyoruz bir de bununla moral bozuyor Ugur.
Muslera son 4-5 senedir sıradan bir kaleci, bu sene ise rezalet. Transfer nöbetine bu takıma önce kaleci ve 10 numara lazım dediğimde millet dalga geçiyordu Muslera, Mertens şöyle böyle diye.Yahu reis ne oldu büyümü yaptılar adama.
Muhakkak geçen seneye göre daha fazla hatalı gol yemiş olabilir ama tek başına olmasaydı falan çok daha iyi olurduk çehremiz değişirdi o kadarda değil.
Bana yorumlar samimi gelmiyor.
Yahu geçmişde çok eleştirmişimdir muslerayı burada ilah gibi savunuluyordu..Herkes laf sokuyordu.Şimdi herkes adamın üzerinden geçiyor.O kadarda değil.
Yok abi o kadar rezil işler oluyor ki şu külüpde hiç kimse bunları görmüyor.Daha düne kadar herşey güllük gülüstanlıkdı.
Israrla görmedik kötü oyunu kötü transferleri.,
Şimdi neymiş mert olsaydı çehresi değişirmiş takımın.